Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Да се похваля
Модератор: sapuna
Да се похваля
Днес тъй като е Коледа получих поредния си подарък за риболов който ми донесе дядо Коледа(майка и татко):Д..Взех си една аксесоарна масичка на фокус един стол и още други джунджуриийки
Re: Да се похваля
имам снимки регистрирах се във снимка бг ама не мога да ги кача нещо тука като качвам ми казва че е прекалено голям фаила
- antivik
- кандидат преподавател
Щом си в снимката, има опция при споделянето и избиране на размер
.
Ето така ти изглежда прозореца Само там съдето ти пише "скрии линковете за споделяне" , пише "Линкове за споделяне" кликмаш там отваря ти се менюто с форматите и си избираш, и пробваш. Заградил съм ти тези които съм ги пробвал. Успех.

Ето така ти изглежда прозореца Само там съдето ти пише "скрии линковете за споделяне" , пише "Линкове за споделяне" кликмаш там отваря ти се менюто с форматите и си избираш, и пробваш. Заградил съм ти тези които съм ги пробвал. Успех.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
споделете как се ка4ват снимки за да мога и аз да ка4вам штото сам бос в тази работа.4естита коледа и мноого успехи занапред
- antivik
- кандидат преподавател
Добре, като начало трябва да си качиш снимките в някой сайт, дето е за тази работа, от горе виждаш един/snimka.bg/. После почваш да пишеш темата и кога стигнеш до място за снимка:slavcho tasev написа:споделете как се ка4ват снимки за да мога и аз да ка4вам штото сам бос в тази работа.4естита коледа и мноого успехи занапред

Вземаш някой от тези адреси, де са оградени на горната снимка и ги пастиш/поставяш / между имидж таговете /тези работи с правоъгълните скоби/ де ти са се отворили. После кликваш от долу на бутона Прегледай и ако се е получило пращаш ако не продължаваш да се бориш и търсиш де си сгрешил

- genov_eng
- научил се да хвърля
Благодаря и от мен, колега Antivik, за подробните обяснения как се качват снимки!
Ето и линк към снимката с масичката http://koko0o.snimka.bg/hobby/ribolov.723245
- antivik
- кандидат преподавател
Те я качена:adidasf50 написа:Ето и линк към снимката с масичката http://koko0o.snimka.bg/hobby/ribolov.723245