Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Изпитана стръв за амура !
Модератор: Paublo_Eskobar
- ribarq
- сериозен играч
Изпитана стръв за амура !
Изпитах стръв на която амура не може да устой , бях на един язовир храних с пелети ягода на вандер енде и много малко царевица ( суха ) после на протейнови топчета поп ъпс не можах да сваря да ги вадя по 50-60 амура за няколко часа , топчетата са ягода на мусела
слагах първо по едно , после да ги отсея по 2 и накрая по 3 топчета , 16 мм , и амура си ги папа ,както циганче безплатна пържола
! амурчетата -от 1-2 кг , предполагам че ще има резултат там кадето има и големи АМУРИ , даже съм 100 % само дето пелетите струват 10-12 лв килото , тва е единствения проблем ! Догодина ще ги пробвам лятото , здраве и живот на жребеца !
някой ако пробва да пише после ---пелетите са ягода ! за шаран също дава добри ,дори отлични резултати !
слагах първо по едно , после да ги отсея по 2 и накрая по 3 топчета , 16 мм , и амура си ги папа ,както циганче безплатна пържола

! амурчетата -от 1-2 кг , предполагам че ще има резултат там кадето има и големи АМУРИ , даже съм 100 % само дето пелетите струват 10-12 лв килото , тва е единствения проблем ! Догодина ще ги пробвам лятото , здраве и живот на жребеца !

някой ако пробва да пише после ---пелетите са ягода ! за шаран също дава добри ,дори отлични резултати !
-
- ще става разбирач
- doko
- ще става разбирач
Амура си е лакома риба. Само че според мен за да го прилъжеш в петното трябва да захраниш с царевица за да може да дойде и да опита топчетата после сам си ги търси. Амура който е на аватара ми до такава степен беша нагълтал топче и половина че чак се чудех как да го извадя без да го нараня, а топчетат бяха 18 20 мм.