Изпитана стръв за амура !

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Изпитана стръв за амура !

Мнение от ribarq »

Изпитах стръв на която амура не може да устой , бях на един язовир храних с пелети ягода на вандер енде и много малко царевица ( суха ) после на протейнови топчета поп ъпс не можах да сваря да ги вадя по 50-60 амура за няколко часа , топчетата са ягода на мусела
слагах първо по едно , после да ги отсея по 2 и накрая по 3 топчета , 16 мм , и амура си ги папа ,както циганче безплатна пържола :shock: :shock: :shock:
! амурчетата -от 1-2 кг , предполагам че ще има резултат там кадето има и големи АМУРИ , даже съм 100 % само дето пелетите струват 10-12 лв килото , тва е единствения проблем ! Догодина ще ги пробвам лятото , здраве и живот на жребеца ! :)

някой ако пробва да пише после ---пелетите са ягода ! за шаран също дава добри ,дори отлични резултати !
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Определено смятам да изпробвам стръвта ти и ще пиша после за резултата :smt023
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Амура си е лакома риба. Само че според мен за да го прилъжеш в петното трябва да захраниш с царевица за да може да дойде и да опита топчетата после сам си ги търси. Амура който е на аватара ми до такава степен беша нагълтал топче и половина че чак се чудех как да го извадя без да го нараня, а топчетат бяха 18 20 мм. :shock:
Изображение
Аватар
Vaneto_99
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Vaneto_99 »

а снимал ли си ги тези амурчета да ни покажеш :?: но иначе поздравления за добрия улов :smt023 :smt038
Наслука Колеги!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Vaneto_99 написа:а снимал ли си ги тези амурчета да ни покажеш :?: но иначе поздравления за добрия улов :smt023 :smt038
всеки път като поискам и мога да хвана колкото си пойскам такива за мен , МАЛКИ амурчета -аз тези си ги пускам :):):):) сладващия път ще ги снимам :wink: -да няма повее такива мнения :!:
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от demorock »

браво :!: :!: и аз трябва да опитам :wink:
НАСЛУКА!!!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”