Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Въпрос : Една или Две Фидер пръчки. Избора на макара ??
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Въпрос : Една или Две Фидер пръчки. Избора на макара ??
Моля дайте приятелски съвет за избор на фидер пръчка(и) и макара(и) на какво трябва да наблегна в даденият случай ?? Ресурса с който разполагам е 400лв.
- gloupan
- разбира нещата
Re: Въпрос : Една или Две Фидер пръчки. Избора на макара ??
Разгледай този раздел и ще се изненадаш на колко от твойте въпроси вече имаш отговор
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=115

http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=115
TRS70MLF2
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Епаа, виж сега
за фидер ти требе поне 2 въдици един с по яка акция и един с малка акция.Така поне бих постъпил аз
Имам фидер с акция 120 и сега мисля да си взема некво пикерче с акция там до 60 грама за по дребни рипки . А макари за фидер казват че е добре да си вземеш с преден аванс Като модели примерно Шимано Ексеидж 4000 казват хубава е или Рьоби Аплаус има и една реплика на рьобито ма се казва Гуангуей едно към едно са с Аплауса и цената е с 40 лева долу !
Аз на големия фидер ше си взема един Браунинг екстрийм фидер а за пикера мисля да си купя тоя гуангуей !
за фидер ти требе поне 2 въдици един с по яка акция и един с малка акция.Така поне бих постъпил аз
Имам фидер с акция 120 и сега мисля да си взема некво пикерче с акция там до 60 грама за по дребни рипки . А макари за фидер казват че е добре да си вземеш с преден аванс Като модели примерно Шимано Ексеидж 4000 казват хубава е или Рьоби Аплаус има и една реплика на рьобито ма се казва Гуангуей едно към едно са с Аплауса и цената е с 40 лева долу !
Аз на големия фидер ше си взема един Браунинг екстрийм фидер а за пикера мисля да си купя тоя гуангуей !
- М. Сталев
- разбира нещата
И кой казва ,че трябва да е с преден аванс макарата,влезнете в руските форуми и прочетете ,хората са на светлини години пред нас във фидер риболова и съветват макара със заден аванс,по възможност да има и бърз аванс 

- lif3house
- разбира нещата
Какво по-хубавоPikeM написа: да има и бърз аванс