За пореден път-към "Чам дере" !

Модератор: Кърцата

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

За пореден път-към "Чам дере" !

Мнение от INCUBUS »

Здравейте,колеги.В неделя отивам на риболов за намнайсти път на "Чама"-това е вливането на река Арда в яз."Кърджали".Тежка задача,поета доброволно под влияние на великата тръпка. Пътуване с дължина в едната посока 97 км от новия център на шибаното ми местоживеене-адреса ми е "На къндър в дивия,На Мачу Пикчу около пататото и зад бориките"-града на колегите от форума Наблюдател и Видрата.С още двама рибни терминатори от древния кв.Райково,ще гоним скобар,кефал,костур и още-каквото се хване,без трипер и пневмония.Много ми се ще,да Ви се похваля с резултат,различен от натрупани красиви гледки и рибно"капо".Ако пиша в "Успешни...",приемете на доверие- времето ще бъде лошо,а и аз съм пишман-фотограф.Освен това,изобщо не знам как да Ви кача снимки.Освен това,нашите риби тук не са големи и не са достойни за Ващите галерии.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

споко, не се притеснявай че били малки рибите или че ще си капо, аз колко често се капотирам... бедна ти е фантазията. е и утре па отиваме на лобош за едни дребни костурчетааа....
Наслука и пиши после как е там . (дано да е в успешни :wink: )
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
jefoo_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jefoo_ »

скобара върви със пълна пара там направо е луд!Излизат и хубави бройки!35-40см.!аиде да си направите хубав излет и после Чакаме инфо !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Пак нататък-началото на яз."Кърджали",до "Чам

Мнение от INCUBUS »

Утре- в 05.00 на 28.10.07г.,отново тръгване на риболов там.Цел - костур,морунаш,кефал.Стръв-рибки /щипоци/;торен червей;бял червей;консерв.царевица,накисната в мастика "Пещера".Приготвил съм две дънни / с хранилка "на линия" едната,другата с подвижно олово/и една "плувка".Ако катерица не ни мине път,може и да стане чудесен риболов-дай боже всекиму!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”