яз.ИСКЪР-заловена мрежа

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

яз.ИСКЪР-заловена мрежа

Мнение от Краси_поборника »

Както обещах етови снимки от акцията на ИАРА на яз.Искър по сигнал подаден от нас.Благодарим на колегата Ivak който ни даде телефона на ИАРА охраняващи язовира.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Голямо Браво !
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Само мрежата ли извадиха или и вандалите хванаха :?:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Абе онея са нагледци,пускат си мрежите привечер и рано сутрин по тъмно ги вадят а ИАРА джиите по тъмно немогат да деистват а и не са въоръжени.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Само така колеги,друг начин няма.Предполагам че са били от ИАРА Боби и Жоро ,по не така виждам единия на снимката.Тези хора си вършат много добре работата.С колко зор успяха да опазят популацията на местен шаран тази година в Сухото дере.Ако всички си гледаха така работата нещата по язовирите ще тръгнат на добре.Действително има телефон само за яз.Искър и той е на Боби,даде ми го на Сухото дере есента.Те всички който седяха цяло лято там го имат и помогнаха за опазването на шаранчетата.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Браво колега!Браво ИАРА!Но за съжаление тази извадена мрежа е капка в морето... :? Преди бях писал за една групичка браконйери(полицаи..)от които единия ми е познат и след като му отказах 2 покани за "нощен риболов"вече не ми казва кога ще ходи на риба а само ми се хвали след някой "улов"..Тези момчета имат близо 4км.мрежи и най-честите им набези са на яз.Искър,последния път когато се видяхме ми разказа следната история(преразказвам по спомен и може да объркам някои факти) Та отишли на бунгалата на Щъркела,този който ги държи е техен човек,и там имало нещо като пристан за лодки и пичовета направо заградили пристана с мрежи и никой не ги усетил....!?!?!?Та двама служители за целия язовир.....каде има една приказка-една лястовичка пролет не прави....(колкото и да ни боли истината е такава.)
Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Тея я бяха пуснали от втроходната база,на сабале обикаляха 2часа да я търсят.Общо бяха пуснали 3 мрежи ама ние късно се усетихме, риба ли да си ловим или с тъпанари да се занимаваме ама кипнах когато пуснаха една на 20мт. пред въдиците ми,абе ще берат ядове има време. :twisted:
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Този път браво на ИАРА !!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Kristiqn_Petrov написа:Този път браво на ИАРА !!
И на колегите които са съзирали.Просто не бива да пасуваме,а да участваме и помагаме с каквото можем за опазване на рибното богатсво.Още веднъж БРАВО на КОЛЕГИТЕ :!:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Много достойна постъпка от всички участвали! Това е правилният път но телефоните на ИАРА трябва да са достъпни и да се вдигат.Само така !!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Като се обадихме с Поборников доидоха за дваисетина минути 5 - 6 дни след случката ги забелязах с два катера на ИАРА да проверяват стрикто за билети по целият язовир. Нас кат ни видяха поздравиха ни от брега без проверка и подминаха. Мисълта ми е, че може би наистина са се раздвижили.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”