Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ico059
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от ico059 »

За много години колеги Здраве касмет и пълни живарници през новата 2013
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

gogo73 написа:Това което си мисля е да разделя язовира на зони. Зона за спортен риболов "хвани-пусни" и такава с право да се вземат риби между 1 и 3 кг. срещу заплащане. Тези които искат да са в зоната за спортен риболов ще заплащат по-ниска такса. Колите ще се спират на предварително оказаните места. Язовира не е толкова голям и предполагам 100-200 метра няма да са проблем за никой. За по-отдалечените места ще се ползват лодки за транспортиране. Така или иначе практиката ще покаже правилната формула.
Доста добра идея,но имай предвид че примерно аз съм дошъл с нощувка и сутринта тъкмо съм захранил и чакам сигнализаторът и пазачът минава с лодката и всичко приключи,има го и този вариант!Така че според мен не е удачен вариантът с лодка да се пренася багажът до крайни точки,освен ако не е единственият начин :wink:
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

gogo73 написа:Това което си мисля е да разделя язовира на зони. Зона за спортен риболов "хвани-пусни" и такава с право да се вземат риби между 1 и 3 кг. срещу заплащане. Тези които искат да са в зоната за спортен риболов ще заплащат по-ниска такса. Колите ще се спират на предварително оказаните места. Язовира не е толкова голям и предполагам 100-200 метра няма да са проблем за никой. За по-отдалечените места ще се ползват лодки за транспортиране. Така или иначе практиката ще покаже правилната формула.
Поздравления и успех в начинанието !

Моят въпрос е, ще има ли някакъв шанс там за спининг ?!
Някъде из постовете ти мярнах, че има костур.
Колко е голям и достатъчна ли е популацията му в язовира ?!

Може ли повече инфо по въпроса ми !?
Благодаря предварително !
Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
gogo73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo73 »

За сега идеята е лодките да минават в точно определен и оказан с шамандури маршрут, така че да не се създават подобни ситуации. Относно костура, за момента наблюденията ми са, че има много, но все още дребни екземпляри. Предполагам, че при голямото изобилие на таранката ситуацията скоро ще се промени.
И тъй като това ми е първият пост за 2013 година пожелавам на всички много здраве, успехи и незабравими риболовни емоции!
botevo.com
Аватар
pesho86
новобранец
новобранец

Мнение от pesho86 »

gogo73 написа:За сега идеята е лодките да минават в точно определен и оказан с шамандури маршрут, така че да не се създават подобни ситуации. Относно костура, за момента наблюденията ми са, че има много, но все още дребни екземпляри. Предполагам, че при голямото изобилие на таранката ситуацията скоро ще се промени.
И тъй като това ми е първият пост за 2013 година пожелавам на всички много здраве, успехи и незабравими риболовни емоции!
Ок.Ще видим на пролет,сега и да говорим няма смисъл,то ще си покаже как трябва да се случват нещата за в бъдеще :wink: Успех през новата година и на теб и дано язовирът стане едно чудесно място за отдих и риболов на любителите на това хоби :wink:
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
peshocmeta63
новобранец
новобранец

Мнение от peshocmeta63 »

Колеги вчера минах по пътя Синдел-Юнак,видях много спрели автомобили край реката, но никой нищо не пише,защо така уе колеги,драснете няколко реда та белким се информираме дали все още мърда нещо там.Преброих до7 автомобила,но може да са били и повече.На слука на всички.
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

gogo73 написа:............Относно костура, за момента наблюденията ми са, че има много, но все още дребни екземпляри. Предполагам, че при голямото изобилие на таранката ситуацията скоро ще се промени.
Благодаря за отговора.

Вярвам, в темата ще бъде обявено кога ще отвори врати водоема.

Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
gogo73
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogo73 »

Разбира се ще обявим датата на откриване, както и ще публикуваме регламента за риболов.
botevo.com
staskomir
новобранец
новобранец

Мнение от staskomir »

Някой да има информация за река Синдел? Какво излиза и на каква стръв, на кои места ако не е тайна :)
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Няма такава река колега.А относно местата,струва ми се че трябва да се потрудиш сам.Стръвта е бял червей.
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

иванко написа:Няма такава река колега.А относно местата,струва ми се че трябва да се потрудиш сам.Стръвта е бял червей.
Ами той, колега, го мързи да чете мненията в темата (и то на последните няколко страници), ти го караш да се потруди по реката. Няма как да стане! :smt102
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

lishev_64 написа:
иванко написа:Няма такава река колега.А относно местата,струва ми се че трябва да се потрудиш сам.Стръвта е бял червей.
Ами той, колега, го мързи да чете мненията в темата (и то на последните няколко страници), ти го караш да се потруди по реката. Няма как да стане! :smt102
ха ха ха
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Те толкова им е рибарлъка.Да отидат и да изпият виното.Сега информация да изкаш-още малко и рибата на куките да им закачаш.На такива никаква информация.
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

vasileva написа:Те толкова им е рибарлъка.Да отидат и да изпият виното.Сега информация да изкаш-още малко и рибата на куките да им закачаш.На такива никаква информация.

Ех ти пък колега,какво пречи ,ако се вземе 1 литър винце за вътрешен подгрев :) ,аз нищо лошо не виждам , а за тези който чакат на готова зад компютрите те толкова и ходят за риба хи хи хи > Наслука от мен . :)
abozhinov
новобранец
новобранец

Мнение от abozhinov »

Здравейте,
включвам се по темата за Синдел, бях там в неделя. Не отидох много рано в 8:40 бях вече на реката и оглеждах за място, стори ми се добре да съм около ж.п. прелеза. Срещнах един местен и той ми каза, че преди около седмица там са вадили кефали.

Аз бях много оптимистично настроен за този риболов, срещнах още трима рибари, които ги бяха изпратили от GoFish (общи приятели :) ). Почнах да храня леко с бял червей и да хвърлям около брега, след това мъчих и в средата на по дълбокото (1.5 м). Пробвах и с влачене на стръвта по дъното, но нищо не даде резултат. Даже не ми и бутна, към 12:20 стегнах багажа и дим да ме няма.

P.S.: Аз лично повече няма да повторя на това място, сигурно има риба, но аз нещо не я намерих.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”