Още една голяма......

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

sapuna1971 написа:Тази е 7 кг и малко! :wink: Сравнете захвата,разстоянието м/у ръцете ни,дължината и преценете сами.На колегата е малко по дебела!Съжалявам за качеството на снимката,но само тя си подхожда с горната!

Изображение
Митьо тяхната е най много скило над твоята. Просто е снимана много от близко.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

пък възможно е според мен разликата между двете да е стотина двеста грамасъдейки по захвата на колегата. Той я е хванал десетина см. по-назат към коремната перка и затуй изглежда така провиснала и по-надута
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Ай стига вече с тия глупости.

Намала 15 кила, имала.

Аман.

Вместо да честитите на човека улова и да го поздравите, че я е извадил, както и да благодарим на колегата, че ни дава възможността да видим снимката, вие с глупости се занимавате.

Аз съм на мнение, че рибата е над 10-12 килограма който твърди обратното да си гледа работата.

Хич не ми дреме.

Виждал съм и жива такава и след това главата и, и на снимка същата и мога да преценя.

Който не е да не ми философства.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Лорде,успокой топката братле.Авторът на темата добре си го е написал:
Димитър Янчев написа: А що се отнася до килограмите можете вие да кажете!!!
Тъй като таково чудо на природата виждам за 1-ви не мога да определя колко тежи въпроса е друг, че все още ги има големите риби и хората си крият местата.
И ние сме виждали щуки все пак.Ей таз е близо 13кг.

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Вижте , всички щуки дето ги показвате са си повече от добри ! А за килограмите всеки има "различен кантар и око" , знаете много добре , че "чуждата" риба може със сантиметърче , или със стотина грама , но е винаги по - малка от "собствената" , която изглежда най - малкото като крокодил , но какво да се прави , така сме устроени хората ... !
Иначе като знам по мене си как се радвам на 3 килограмови , ако хвана някоя като вашите , сигурно ще "ударя гъзъ у тавана " от кеф , да не казвам по - силна дума !!!
Като оставя килограмите настрана , казвам едно голямо "евалла" на всички вас , дето сте ни показали такива щуки , които не се виждат всеки ден , а за хващане да не говорим ... !
Пък и нека да има повече такива риби , аз много ми харесва спора за килограмите на голяма риба , защото колкото и да се намаляват , все някой килограм остава !!!
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Аз съм с Лорда напълно е прав стига сте налучквали и опреквали тази щука просто му кажете браво човека е предположил,че е 15кг стига сте се зачеквали!
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

бравос! по моемо е между 8 и 12 кг.моята най-голяма беше 8кг и то доста отдавна,още нямаше цифрови апарати,забравил съм как изглеждат тия чудовища.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”