имам запитване

Модератор: sapuna

Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

chacho написа:Зависи къде си ако си на язовир 12бр,а на река 8бр!!!! :roll: :roll: :roll:
Абе като не си запознат със закона що се обаждаш, а?

ЗАКОН ЗА РИБАРСТВОТО И АКВАКУЛТУРИТЕ
Обн. ДВ. бр.41 от 24 Април 2001г., изм. ДВ. бр.88 от 4 Ноември 2005г., изм. ДВ. бр.94 от 25 Ноември 2005г., изм. ДВ. бр.105 от 29 Декември 2005г., изм. ДВ. бр.30 от 11 Април 2006г., изм. ДВ. бр.65 от 11 Август 2006г., изм. ДВ. бр.82 от 10 Октмври 2006г., изм. ДВ. бр.96 от 28 Ноември 2006г., изм. ДВ. бр.108 от 29 Декември 2006г.

Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
1. да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични, двойни или тройни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;

2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата...

Като правиш забележка на някой е желателно да си запознат с някои неща в случая със закона щото иначе си леко казано смешен!
Изображение
mishel
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mishel »

ас като отида на риба исползвам вси4ко нали4но бес да имам билет,наи вероятно никога няма и да имам ,незнам колко от колегите имат ама да ми обяснявате закона при полойение Че 80% от рибите в по големите водоеми се тралят с мрежи,ас да си кyпя билет за да хва6там таранка или щyклета по кило аиде моля ви се
Gospodina
новобранец
новобранец

Мнение от Gospodina »

мерси много благодаря на всички за суветите и законите :wink: жалко че тази тема се превърна в раздорица ас просто казах че имам на расположение 4 броя въдици така че като ми кажете какво да правя ас ще ореценя кои да направяи това е искам да в ииблагодаря много за итговорите и ще си купя наколко рибки на всеки случай.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИТЕ МИ КОЛЕГИ РИБАРИ
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

mishel написа:ас като отида на риба исползвам вси4ко нали4но бес да имам билет,наи вероятно никога няма и да имам ,незнам колко от колегите имат ама да ми обяснявате закона при полойение Че 80% от рибите в по големите водоеми се тралят с мрежи,ас да си кyпя билет за да хва6там таранка или щyклета по кило аиде моля ви се
1.Мнението ти колега е определено провокиращо.Замислял ли си се какво би последвало,ако не взема мерки?
2.Авторът на темата вече Благодари за отговорите,няма какво друго да се напише,така че бия ключето!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”