Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг край Ямбол
Спининга чак март месец
БЕ и сега си даваMAGARETOOO написа:Спининга чак март месец

Туй риболова не е за мен 

-
- вече хвърля и на тежко
Онея с Хасковския джип за 50+ хил. лв къде блеят баирите-нали уж тройките са забранени.То много трудно да провериш култовите 3-5 места в района.Пък може да ги е страх да не се изкалят-после как ще влезе в лъскавото возило.Техния цинизъм граници няма...............иначе си лапат заплатите.Аз няколко пъти вече пиша ,че да видиш ИАРА във вашият вилает е все едно да видиш бялата лястовица.......то не че при нас е по различно.Лошото е , че саморазправата води до 24 ч задържане ,бързо производство за дребно хулиганство ,присъда ,акт и вписване в регистъра на куките во веки веков-спира те на пътя удря ЕГН-то и вече си с друго отношение-пък ходи разправяй,че нямаш сестра.И кво прайм ????????????tachev написа:БЕ и сега си даваMAGARETOOO написа:Спининга чак март месец![]()
на Елхово на тройка наиш как зимат Алаите
1 Идват служители от ИАРА представят се и искат билет-да ама аз не съм на кеф и не искам да им го покажа....
2 Те искат да ми пишат акт ама аз нямам желание да им дам документ за самоличност.
3 Събирам няколко въдици които съм НАМЕРИЛ докато се разхождах и си тръгвам.
4 Те или ме задържат и си бият мечки (защото нямат правомощия) или блеят баирите.......
5 Стават смешни в съда когато се оказа ,че намерих една лодка ,влязох да греба ,намерих една мрежа,изкарах я на брега ,щото ми беше интересно -ама тя не е мое притежание и т.н.....
И пак въпроса е кво прайм????????
Продължаваме зимния спининг на Алай на тройкаMonev67 написа:Онея с Хасковския джип за 50+ хил. лв къде блеят баирите-нали уж тройките са забранени.То много трудно да провериш култовите 3-5 места в района.Пък може да ги е страх да не се изкалят-после как ще влезе в лъскавото возило.Техния цинизъм граници няма...............иначе си лапат заплатите.Аз няколко пъти вече пиша ,че да видиш ИАРА във вашият вилает е все едно да видиш бялата лястовица.......то не че при нас е по различно.Лошото е , че саморазправата води до 24 ч задържане ,бързо производство за дребно хулиганство ,присъда ,акт и вписване в регистъра на куките во веки веков-спира те на пътя удря ЕГН-то и вече си с друго отношение-пък ходи разправяй,че нямаш сестра.И кво прайм ????????????tachev написа:БЕ и сега си даваMAGARETOOO написа:Спининга чак март месец![]()
на Елхово на тройка наиш как зимат Алаите
1 Идват служители от ИАРА представят се и искат билет-да ама аз не съм на кеф и не искам да им го покажа....
2 Те искат да ми пишат акт ама аз нямам желание да им дам документ за самоличност.
3 Събирам няколко въдици които съм НАМЕРИЛ докато се разхождах и си тръгвам.
4 Те или ме задържат и си бият мечки (защото нямат правомощия) или блеят баирите.......
5 Стават смешни в съда когато се оказа ,че намерих една лодка ,влязох да греба ,намерих една мрежа,изкарах я на брега ,щото ми беше интересно -ама тя не е мое притежание и т.н.....
И пак въпроса е кво прайм????????

Туй риболова не е за мен 

- каридата
- учете се от него
Шшшш спамери
никой ли не пробва за бяла на силикон,знам че покрай града има места кадето може да се пробва

никой ли не пробва за бяла на силикон,знам че покрай града има места кадето може да се пробва

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Става 2 седмици си мисля да ходя ама с тия плувкарски изпълнения все не сколасвам ...каридата написа:Шшшш спамери![]()

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Тачев аи да хойм бе аз ся имам друга краста купих си байткастинг макара чакам я от ebay + 1.80 пръчка
-
- новобранец
Момчета, ..... аз ги почвам, ..... точно след 15 дни .... Тази година вече някой от вас трябва да се присъедини към мен за един 15-20 километров преход.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Кога тръгвамеKiro Gorskiq написа:Момчета, ..... аз ги почвам, ..... точно след 15 дни .... Тази година вече някой от вас трябва да се присъедини към мен за един 15-20 километров преход.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

Туй риболова не е за мен 

Тази година и аз се присъединявам.От неделя ще ги правя да умиргат 

Хвани,пусни
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Владо и съм с вас само кажете и превоз имам за лоши условия 

-
- вече хвърля и на тежко
Недей разлайвай кучетата.Аз дали не се бъркам като си мисля за пъстърва.......защото тя е магическа дума както казват някои хора.Kiro Gorskiq написа:Момчета, ..... аз ги почвам, ..... точно след 15 дни .... Тази година вече някой от вас трябва да се присъедини към мен за един 15-20 километров преход.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
Мен някой няма ли да ме заведе за пъстърва или само ще ме дразнитеMonev67 написа:Недей разлайвай кучетата.Аз дали не се бъркам като си мисля за пъстърва.......защото тя е магическа дума както казват някои хора.Kiro Gorskiq написа:Момчета, ..... аз ги почвам, ..... точно след 15 дни .... Тази година вече някой от вас трябва да се присъедини към мен за един 15-20 километров преход.
ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

Туй риболова не е за мен