Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Къде кълве в момента?
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Къде кълве в момента?
Някои има ли инфо къде върви рибата
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Заключиха темата за Калиакра,но там наистина е здраво.Днешната ми информация от Крапец за вчера е 100 кг.чернокоп + 20 сафрид.Това е на мрежи,но човека с това си вади хляба,не го обвинявайте в бракониерство.
Между другото видях поне 4-5 коли с лодки и колесари да минават покрай Кичево в северна посока,но още никой не е дал инфо,какво са направили.Явно всички те са прочели какво е писал БРАКОНИЕРА.
Според мен не е честно само да се консумира информация,без да даваш такава.
Знам,че идва лошо време,но има и такива колеги дето не им пука и пак ходят за риба,затова им пожелавам да хванат и моята риба.
Между другото видях поне 4-5 коли с лодки и колесари да минават покрай Кичево в северна посока,но още никой не е дал инфо,какво са направили.Явно всички те са прочели какво е писал БРАКОНИЕРА.
Според мен не е честно само да се консумира информация,без да даваш такава.
Знам,че идва лошо време,но има и такива колеги дето не им пука и пак ходят за риба,затова им пожелавам да хванат и моята риба.
Вчера тръгнахме от Златни пясъци и стигнахме чак до Тюленово. Целта беше заргана, ама ядец. Цял ден замятания за 3 заргани, взети към привечер. Днес един приятел е там и мислят да си тръгват по обяд(няма я зарганата). На Златните на вълнолома бяха изкарали 1 калкан около 2 кг. Чуват се слухове за много щука на Шабленското езеро. Сега съм пред дилема за утре(неделя), калкан на Шкорпиловци или щука на Шабла. 

-
- ще става разбирач
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Към 12,00ч минах пътьом през морска гара.Обичайните заподозрени,без удар за 40-50 мин. /докато глътна едно кафе/. Основно лаф,подвиквания и дюдюкания от "хитреците" под козирката спрямо "лавандулите " дето мятаха в дъжда.Сутринта са взели по някоя и друга риба и толкова........
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Я ти жив ли си бечуруликпенчо написа:Към 12,00ч минах пътьом през морска гара.Обичайните заподозрени,без удар за 40-50 мин. /докато глътна едно кафе/. Основно лаф,подвиквания и дюдюкания от "хитреците" под козирката спрямо "лавандулите " дето мятаха в дъжда.Сутринта са взели по някоя и друга риба и толкова........

Тръгна на работа и се запиля май а ?

За бракониерите само слънчаци
!

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Пак съм в играта,т.е. в отпуск,ама за малко. Мернах едно местенце отгоре,та утре смятам да прескоча до него , да разузная дали става ,или е само кьор-фишек. Релефа е чудесен/шарено/.Дано да има и дълбочина, та да се завърта там и рибата. Инак времето не става за риболов/поне за мен/. Нали все пак риболова е за удоволствие,а не да се мъчим в тези МТО условия.
Наслука!
Наслука!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Ivan_Qnkov
- новобранец
-
- ще става разбирач
е
днес в 3 бях на валнолома с едно аверЧе просто да се порастапЧем,много илария излизаше просто прес минyта риба,особенно тези които хварляха по наватре нямаше празно,ас отново нямах прaЧка:) но и yтре е ден наслука vsichko tova ot vanshnata strana