Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

Забранени са, само март, юли, август, септември и октомври са разрешени там!
the gers
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от the gers »

Pavel Qnakiev написа:Здравейте отново колеги ,аз смятам края на месеца да направя един риболов на Тунджа ,но за сега това са планове в бъдещето не се знае до тогава какво може да стане живот и здраве ,искам само да питам който е ходил да ми каже дали това място което съм избрал посоченият от мен вир е добър смятам да ходя до село Срем над моста който е до селото имате ли представа за това място мерси предварително.
ПП : Колега kalmat сподели инфо след излета ти на Цонево през уикенда :)
Колега има вероятност и аз в края на месеца да съм там :D
ако ходиш може да се засечем :drinkers:
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

the gers написа:
Pavel Qnakiev написа:Здравейте отново колеги ,аз смятам края на месеца да направя един риболов на Тунджа ,но за сега това са планове в бъдещето не се знае до тогава какво може да стане живот и здраве ,искам само да питам който е ходил да ми каже дали това място което съм избрал посоченият от мен вир е добър смятам да ходя до село Срем над моста който е до селото имате ли представа за това място мерси предварително.
ПП : Колега kalmat сподели инфо след излета ти на Цонево през уикенда :)
Колега има вероятност и аз в края на месеца да съм там :D
ако ходиш може да се засечем :drinkers:

Добре колега ,но аз смятам да ходя от порядъка на 2или 3 февруари за сега така мисля и след това да направя няколко риболова пак февруари всичко зависи от времето (не че нямам гуми но все пак не са 50 км ) и от средствата ,но за риболов винаги се намират ,а и сега си търся боло и смятам там да му направя сефтето ,всичко с времето си :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
abozhinov
новобранец
новобранец

Мнение от abozhinov »

Здравейте колеги :),
днеска в 6:00 тръгнахме за яз. Цонево. Ентусиазма и очакванията бяха много големи, към 7 и нещо бяхме на язовира. Спряхме на първия мост до село Аспарухово и си избрахме много добро място беше супер дълбоко в едно заливче. Ловяхме на над 10 м. дълбочина. Захранихме и хвърляхме на бял червей, цветни и всякакви други видове и цветове червей. Нищо не бутна даже въпреки че си бяхме измерили дълбочината и т.н. Бяхме единствените рибари на язовира нямаше никой друг.
Към 13:00 часа вече ни дойде до гуша и решихме да отидем на Синдел, аз бях ходил но в частта към Тръстиково сега реших в другия край. С колега се точихме да се отсрамим на реката и поне на сина ми да занесем няколко рибки да хапне :) . Отидохме на реката и видяхме че има още коли там. Имаше сигурно около 8 рибари. Всичко обаче само изглеждаше толкова оптимистично, в действителност никой нищо не хващаше и имаше само един колега който беше герой (2 червеноперки). Захранвахме какво ли не правихме но нищо не бутона.

Такова капо никога не съм бил все нещо се извади! Голям срам, просто явно и времето си оказва влияние. Аз чак Март месец ще подновя риболова, освен хрема нищо друго не хванах на този риболов (както и на предния).
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

abozhinov написа:Здравейте колеги :),
днеска в 6:00 тръгнахме за яз. Цонево. Ентусиазма и очакванията бяха много големи, към 7 и нещо бяхме на язовира. Спряхме на първия мост до село Аспарухово и си избрахме много добро място беше супер дълбоко в едно заливче. Ловяхме на над 10 м. дълбочина. Захранихме и хвърляхме на бял червей, цветни и всякакви други видове и цветове червей. Нищо не бутна даже въпреки че си бяхме измерили дълбочината и т.н. Бяхме единствените рибари на язовира нямаше никой друг.
Към 13:00 часа вече ни дойде до гуша и решихме да отидем на Синдел, аз бях ходил но в частта към Тръстиково сега реших в другия край. С колега се точихме да се отсрамим на реката и поне на сина ми да занесем няколко рибки да хапне :) . Отидохме на реката и видяхме че има още коли там. Имаше сигурно около 8 рибари. Всичко обаче само изглеждаше толкова оптимистично, в действителност никой нищо не хващаше и имаше само един колега който беше герой (2 червеноперки). Захранвахме какво ли не правихме но нищо не бутона.

Такова капо никога не съм бил все нещо се извади! Голям срам, просто явно и времето си оказва влияние. Аз чак Март месец ще подновя риболова, освен хрема нищо друго не хванах на този риболов (както и на предния).

Здравей колега ,напълно те разбирам за капото защото и аз ходих 2 пъти и капо и сега що потвърдя за още едно от мой приятели от днес на вировете до билка от 9 до 13часа само няколко уклея на човек по 5 6 това според мен не е риболов ...,поздрави :) 8)
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

колеги ,до село билка от Варна са 100км.,прибавете още 60 км и сте на Дунав.там поне всичко може да се пробва,и заслужава винаги да се посети.голяма мъка е да си рибар във Варна,трябва или да ходиш на стотици километри за да хванеш една две хубави риби или изобщо да не ходиш.
abozhinov
новобранец
новобранец

Мнение от abozhinov »

kalmat написа:колеги ,до село билка от Варна са 100км.,прибавете още 60 км и сте на Дунав.там поне всичко може да се пробва,и заслужава винаги да се посети.голяма мъка е да си рибар във Варна,трябва или да ходиш на стотици километри за да хванеш една две хубави риби или изобщо да не ходиш.
Ти там ли ходиш. Може ли да споделиш някакви места и за каква риба ходиш там. Благодаря ти предварително :)
Аватар
spears
новобранец
новобранец

Мнение от spears »

Колеги мисля да посетя утре цонево или елешница чудя се още къде да отида предимно търся костура но какво мислите вие ... ? дали ще е проходим пътя с кола до язовир елешница през цонево след отбивката за дебелец ? Трябва да начеша крастата че ме яде отвътре... ако има някои желаещ да ми прави компания добре дошъл е аз съм от Провадия но ако има някои от варна ще се измисли нещо ако има навити казваите :?: 8)
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

kalmat написа:колеги ,до село билка от Варна са 100км.,прибавете още 60 км и сте на Дунав.там поне всичко може да се пробва,и заслужава винаги да се посети.голяма мъка е да си рибар във Варна,трябва или да ходиш на стотици километри за да хванеш една две хубави риби или изобщо да не ходиш.

Реката си е странно нещо колега.Там капото е доста по вероятно от колкото по язовирите.
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

"дали ще е проходим пътя с кола до язовир елешница през цонево след отбивката за дебелец"
Питай колегата Toci23,ако той незнае незнам друг от Варна,който може да ти помогне :wink:
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

spears написа:Колеги мисля да посетя утре цонево или елешница чудя се още къде да отида предимно търся костура но какво мислите вие ... ? дали ще е проходим пътя с кола до язовир елешница през цонево след отбивката за дебелец ? Трябва да начеша крастата че ме яде отвътре... ако има някои желаещ да ми прави компания добре дошъл е аз съм от Провадия но ако има някои от варна ще се измисли нещо ако има навити казваите :?: 8)
Точно утре го дават да вали дъжд колега и пътя най вероятно ще е проходим,но....за трактор :drinkers:
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от limon_84 »

Здравейте колеги,
Някой знае ли какво е положението за яз Засмяново ? Дали е проходим пътя от към село Радево , дали има още риба , че ми се иска да открия сезона за тази година. Благодаря предварително .
Поздрави,
Всяко хоби е за удоволствие :)
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

Ти там ли ходиш. Може ли да споделиш някакви места и за каква риба ходиш там. Благодаря ти предварително наи често ходя на попина щото е наи близо.там можеш да практикуваш всякакъв риболов без плувка,иначе за дънен, фидер или железа е перфектно.негативното са многото мрежи и бракониери.
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от limon_84 »

Да там ходя от една година и хвърлям предимно за шаран на дъно но винаги си нося плувката с мен щото ми е готино да мятам на плувка. До сега не съм хващал шаран но си мисля , че е от късмета. Миналата година когато закривах сезона излизаха доста таранки но един колега до мен извади шаранче около 2.500кг така че има риба там. За местата не знам аз слизам от село Радево има асфалтов път почти до язовира на 100 метра е от мястото паркирам кенефа си ( колата ) на уширението на края на асфалта и слизам по един стръмен баир на долу. Там има направени маси с пейки което е доста удобно така че там е мястото.
Поздрави
Всяко хоби е за удоволствие :)
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

kalmat написа:Ти там ли ходиш. Може ли да споделиш някакви места и за каква риба ходиш там. Благодаря ти предварително наи често ходя на попина щото е наи близо.там можеш да практикуваш всякакъв риболов без плувка,иначе за дънен, фидер или железа е перфектно.негативното са многото мрежи и бракониери.
limon_84 написа:Да там ходя от една година и хвърлям предимно за шаран на дъно но винаги си нося плувката с мен щото ми е готино да мятам на плувка. До сега не съм хващал шаран но си мисля , че е от късмета. Миналата година когато закривах сезона излизаха доста таранки но един колега до мен извади шаранче около 2.500кг така че има риба там. За местата не знам аз слизам от село Радево има асфалтов път почти до язовира на 100 метра е от мястото паркирам кенефа си ( колата ) на уширението на края на асфалта и слизам по един стръмен баир на долу. Там има направени маси с пейки което е доста удобно така че там е мястото.
Поздрави
Вие май не се разбрахте нещо :D Единият говори за село Попина което е на Дунава,а другият за Засмяново и Капитан Радево,които нямат нищо общо с Дунава :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”