Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Питане за мачова платформа Трабуко ТХ3-2013г
Модератор: Paublo_Eskobar
- CrossFire
- разбира нещата
Re: Питане за мачова платформа Трабуко ТХ3-2013г
Това си е до човек. Аз обичм употребяваното и разработеното
, по евтино е или на цената на нещо ново. С други думи предпочитам ползвано Волво пред нов Москвич.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Гнуслив ли си беОрхан Кадиров написа:Нищо по хубаво няма да вземеш един такъм чисто нов. А не да гледаш една драскотина, друга или някаква друга забележка. Да се чудиш дали си направил правилния избор, дали си е заслужавал парите, които си дал.
Аз направих този избор веднъж и се заклех никога да не го повторя. По добре по евтина но нова според джоба ти, отколкото някаква употребявана ама еди каква си.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Гнуслив ли си бе какво като е пръднал някой на седалката преди теб,

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Vesko1
- сериозен играч
Пичове....платформата е поръчана вече и с това темата се изчерпва.Всеки си преценя сам дали ще вземе секънд хенд или нова.Пък и ако не купуваме нови тъкъми...тея вносители как ще изкарат по некой лев за празниците..да сложат коледна "фитка" на трапезата..
Ако няма позитивни мнения относно накой да е ползвал същата и да ги изкаже тук...ще помоля за ключ на темата.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
Най продаваната платформа на Трабуко с никакъв шанс за внос на нашия пазар е евтината и лека мачова и не само мачова платформа със скара Трабуко ТХ 4. Предишния модел на Трабуко ТХ3 беше по тежък и по стабилен. Сега явно за да отговорят на търсенето са се ориентирали правилно. Все пак не всички риболовци са състезатели и много често се налага да се местиш, а понякога и на голямо разстояние. Аз също си поръчах същата платформа, а вече разполагам и с щека 13м. Но платформата ще е предназначена и за мача, телемача и директния 7м., според условията. Нека спрем с безмислените спорове, а когато получим платформите с Весо да ги пробваме и тогава ще решим за избора си.
А що се отнася за употребяваните такъми. Наскоро си купих мач Колмик, по стар модел но от качествените на не много ниска цена. Няма спор, че става но същата вечер вместо да му се нарадвам го оглеждах и лакирах някои олющени места. Ето това имах предвид, а иначе гледам да купувам не много евтини но и не много скъпи такъми. Това ми е принцип, който за сега е успешен.
А що се отнася за употребяваните такъми. Наскоро си купих мач Колмик, по стар модел но от качествените на не много ниска цена. Няма спор, че става но същата вечер вместо да му се нарадвам го оглеждах и лакирах някои олющени места. Ето това имах предвид, а иначе гледам да купувам не много евтини но и не много скъпи такъми. Това ми е принцип, който за сега е успешен.
-
- новобранец
Много шум и хвалби за нищо. Оказа се, че за тази платформа ще има внос чак през месец май и на момента се отказах. Сега се ориентирах към Preston X3 с всичките му прикачни и се надявам, че поръчката ще бъде изпълнена до 15.02.. Имам и резервен вариант ако пак ми вържат тенекия.
- Vesko1
- сериозен играч
Такива са ни вносителите.До май месец да си я чакат те....и със здраве да си я ползват.Орхан Кадиров написа:Много шум и хвалби за нищо. Оказа се, че за тази платформа ще има внос чак през месец май и на момента се отказах. Сега се ориентирах към Preston X3 с всичките му прикачни и се надявам, че поръчката ще бъде изпълнена до 15.02.. Имам и резервен вариант ако пак ми вържат тенекия.
Моля за ключ на темата!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.