Питане за мачова платформа Трабуко ТХ3-2013г

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: Питане за мачова платформа Трабуко ТХ3-2013г

Мнение от CrossFire »

Това си е до човек. Аз обичм употребяваното и разработеното :mrgreen: , по евтино е или на цената на нещо ново. С други думи предпочитам ползвано Волво пред нов Москвич.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Орхан Кадиров написа:Нищо по хубаво няма да вземеш един такъм чисто нов. А не да гледаш една драскотина, друга или някаква друга забележка. Да се чудиш дали си направил правилния избор, дали си е заслужавал парите, които си дал.
Аз направих този избор веднъж и се заклех никога да не го повторя. По добре по евтина но нова според джоба ти, отколкото някаква употребявана ама еди каква си.
Гнуслив ли си бе :lol: какво като е пръднал някой на седалката преди теб,предпочитам втора ръка скъп модел, отколкото еФтин компромис.Ама тия неща се разбират като смениш няколко.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Гнуслив ли си бе какво като е пръднал някой на седалката преди теб,
:lol: :lol: :lol:
:smt023
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Пичове....платформата е поръчана вече и с това темата се изчерпва.Всеки си преценя сам дали ще вземе секънд хенд или нова.Пък и ако не купуваме нови тъкъми...тея вносители как ще изкарат по некой лев за празниците..да сложат коледна "фитка" на трапезата.. :lol: Ако няма позитивни мнения относно накой да е ползвал същата и да ги изкаже тук...ще помоля за ключ на темата.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Мнение от Орхан Кадиров »

Най продаваната платформа на Трабуко с никакъв шанс за внос на нашия пазар е евтината и лека мачова и не само мачова платформа със скара Трабуко ТХ 4. Предишния модел на Трабуко ТХ3 беше по тежък и по стабилен. Сега явно за да отговорят на търсенето са се ориентирали правилно. Все пак не всички риболовци са състезатели и много често се налага да се местиш, а понякога и на голямо разстояние. Аз също си поръчах същата платформа, а вече разполагам и с щека 13м. Но платформата ще е предназначена и за мача, телемача и директния 7м., според условията. Нека спрем с безмислените спорове, а когато получим платформите с Весо да ги пробваме и тогава ще решим за избора си.
А що се отнася за употребяваните такъми. Наскоро си купих мач Колмик, по стар модел но от качествените на не много ниска цена. Няма спор, че става но същата вечер вместо да му се нарадвам го оглеждах и лакирах някои олющени места. Ето това имах предвид, а иначе гледам да купувам не много евтини но и не много скъпи такъми. Това ми е принцип, който за сега е успешен.
Орхан Кадиров
новобранец
новобранец

Мнение от Орхан Кадиров »

Много шум и хвалби за нищо. Оказа се, че за тази платформа ще има внос чак през месец май и на момента се отказах. Сега се ориентирах към Preston X3 с всичките му прикачни и се надявам, че поръчката ще бъде изпълнена до 15.02.. Имам и резервен вариант ако пак ми вържат тенекия.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Орхан Кадиров написа:Много шум и хвалби за нищо. Оказа се, че за тази платформа ще има внос чак през месец май и на момента се отказах. Сега се ориентирах към Preston X3 с всичките му прикачни и се надявам, че поръчката ще бъде изпълнена до 15.02.. Имам и резервен вариант ако пак ми вържат тенекия.
Такива са ни вносителите.До май месец да си я чакат те....и със здраве да си я ползват.
Моля за ключ на темата!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”