Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

RYOBI
Модератор: dantho.mihov
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
RYOBI
Здравеите колеги.От една година съм във форума и разглеждам постояно темата продава (риболовни) както и другите активн имнения и не съм срешнал до сега някои да продава ryobi zauber.Та въпроса ми е? Толко ва ли са качествени и без забележки че които си е купил такава макара никои не се раззделя с нея.И аз наскоро се здобих с Ryobi само че ecusima и съм хвърлил око на zauber
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: RYOBI
Ами аз моят такъв го продадох преди около осем години и от тогава друго Рьоби не съм си купувал ама за другите знам лиPlamenIvanov написа:...не съм срешнал до сега някои да продава ryobi zauber...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Ма кажи що? Разбира се Дайвите не могат да се сравнят с Риобитата... Ама, за ниския ценови клас Риобитата са най добрите... за цена 150-170 лв. иде реч.... за Заубера........ А, екусимата си е супер макаричка, де сега си я ползвам за джиг и проблем-никъФ..........Павел Иванов написа:Ами аз моят такъв го продадох преди около осем години и от тогава друго Рьоби не съм си купувал ама за другите знам лиPlamenIvanov написа:...не съм срешнал до сега някои да продава ryobi zauber...
Като качество и аванс та макричка-Екусимата, бели риби по 4,5 кг. след 3г. тормоз си ги дърпа отма... стига да ги намериш къде са.........
Та.., макарата като драг, аванс и пр... ти е най малкия проблем за рибите под 10 кг., важното е да реди добре и да не ти прави проблем с влакното...., кое също е важно.... Абе все е важно, но един Заубер си е супер, въпраки теглото му..., оттам и другия такъм....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Вземах ecusima 3000 предимно за сафрид и за дъно,а zauber-а в размер 1000 като го взема де ще е за спининг и бомбарда.
По-добре си вземи размер 2000,с по-голяма шпула е и с по-качествена дръжка.И 1000 и 2000 са в едно и също тяло.PlamenIvanov написа:Вземах ecusima 3000 предимно за сафрид и за дъно,а zauber-а в размер 1000 като го взема де ще е за спининг и бомбарда.
Остави само стъпки
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
За монофил 0.16 и 0.18 няма ли да се наложи да подлагам?gergi762 написа:По-добре си вземи размер 2000,с по-голяма шпула е и с по-качествена дръжка.И 1000 и 2000 са в едно и също тяло.PlamenIvanov написа:Вземах ecusima 3000 предимно за сафрид и за дъно,а zauber-а в размер 1000 като го взема де ще е за спининг и бомбарда.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ем питаш , ем сам си си отговорилVid написа:Ма кажи що? Разбира се Дайвите не могат да се сравнят с Риобитата....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Май Applause ще ти свърши по добра работа за тази цел.PlamenIvanov написа:Вземах ecusima 3000 предимно за сафрид и за дъно,а zauber-а в размер 1000 като го взема де ще е за спининг и бомбарда.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
И да си доидем на въпроса?PlamenIvanov написа:Та въпроса ми е? Толко ва ли са качествени и без забележки че които си е купил такава макара никои не се раззделя с нея.
Абе,че са качествени,такива са(имаш от тях),но са в нисък ценови клас,в смисъл че има и по-хубави,обаче доста по-скъпи.Според мен няма какво повече да искаш от една макара.PlamenIvanov написа:И да си доидем на въпроса?PlamenIvanov написа:Та въпроса ми е? Толко ва ли са качествени и без забележки че които си е купил такава макара никои не се раззделя с нея.
Остави само стъпки
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Намерих една една VEGA regal 2000 доста добре се даржеше на сухо и май ще е тя.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Най-накрая колега реши да се раздели с неговата ryobi zalber и нов купувач за шест мин.