Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Класация-2007г.!
Модератор: sapuna
Класация-2007г.!
Малко съм подранил,но обявявам победителите в риболова на сом на кльонк за тази година!
№1-Краси,112кг.№2-Краси-69кг.№3-Краси-68кг.!
Какво стана,бе?Един човек окупира първите три места!
Това истина ли,е?
Моля,някой ако има инфо за по-големи сомове,да се обади за да коригираме,да сме точни!
Сигурно е едно!Или сомовете или майсторите са малко през този сезон!Надявам се аз,с моя 25кг. сом да се класирам поне на 25 място!

Напротив не се връщам,а ме е срам.Какво е толкова голямо значението.Когато сома ми е малък 33кг.Така,че ако някой се връща назад го правя аз.Генерала без пагони.
Свидетели:Левака,Пацката,Ники-кошаревски.
И крайно време е вие от Пловдив да си закупите кантар.
Стига използвахте моя.Не е верен.Зимата стои с акумулатор-
за да му се отпусне малко пружината.

Свидетели:Левака,Пацката,Ники-кошаревски.
И крайно време е вие от Пловдив да си закупите кантар.
Стига използвахте моя.Не е верен.Зимата стои с акумулатор-
за да му се отпусне малко пружината.
-
- сериозен играч
Аз вече имам кантар и ти го знаеш много добре , защото минеш ли покрай него почваш да викаш колко показва бе кажи бе и затова не го нася вече когато си наблизо а физиономията ти е ейтака
.А твоя немския кантар не съм го виждал даже. Стига глупости обаче а кажи че те водиме ли тая седмица или по телефона ще те зарадваме

Мирче,нема нужда да ни припомняш,какво представлява типичния български селянин!
Той е готов и Дунава да пресуши,само да си напълни тумбака и пълни ли,пълни до де не се пръсне!Нищо,че за другите мое да нема!Той е сам на тоя свят и след него потоп.Природата му е длъжна и неизчерпаема!Природата е безплатния магазин!Пфу!Радвам се,че не съм толкова ограничен и мога с една въдичка да си хвана риба,колкото да не умра от глад.Споко!Тока по некой път и тех ги тепа ама те не успяват да го разберат!Сомът е по-умен от тех!Вервай ми! 

Троли,напоследак ми харесваш.Май си разбрал доста истини.Радвам се за теб искренно.Аре пък догодина копни некой туч.Остави ги тия с тока.Не искам да чувам за тях.На Огняново вече няма сом.Тук не трябва въобще да се пише за подобни неща.
Краси,как да ти се обадя.Не смея.Когато съм до тебе все нещо се случва.Другия проблем е че си изгубих тел. и сега нямам не само твоя.Пусни го на л.с.
Краси,как да ти се обадя.Не смея.Когато съм до тебе все нещо се случва.Другия проблем е че си изгубих тел. и сега нямам не само твоя.Пусни го на л.с.

-
- сериозен играч
Да поздравя Венци 63кг и Канибала 40кг които също пуснаха рибите обратно за което им свалям шапка и да знаете че сега ще започнат да идват - така ми каза на мен Емо83 когато пуснах първия и вижте к"во стана , поне за това не ме е излъгал. Венци , с Канибала се запознах надявам се и с теб да се запознаем ако се засечем някъде обади се непременно - лесно ще ме познаеш около мен постоянно има лодки , на мен пръта ми е под водата а и Емо83 е там някъде и дава акъл - не така бе Краси те така се прави , дай на мен да ти покажа

-
- ще става разбирач
Re: Класация-2007г.!
Моя сом тежи 44 килограма .Краси , Венци ,Гуслар ,Канибала и т.н.
И падащата звезда е била изгряваща .
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Класация-2007г.!
знам за един сом - 90 кг. хванат на язовир Камчия-2007 г. , на капан/не го знам какво представлява този уред,предполагам бракониерски/,разбрах го от един риболовен магазин в Шумен,и снимка ми показаха,верно грозна картина било,човека го окичил пред дома си на улицата