Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За сом на Бистрака /Благоевград/
Модератор: sapuna
Re: Бистрака край Благоевград
Здравейте на всички. Нов съм във форума и още по нов във риболова на тези бистраци.Незнам каде да застана.Помогнете ми незнам каква риба има нито на каква стръв да лова.Благодаря предварително.
аз знам че на бистрака мирните риби взимат или на царевица или на пшеница. На бял слънчака много се закача но има има и каракуди и костури но малкиteedy написа:Здравейте на всички. Нов съм във форума и още по нов във риболова на тези бистраци.Незнам каде да застана.Помогнете ми незнам каква риба има нито на каква стръв да лова.Благодаря предварително.
-
- разбира нещата
teedy Почти 3 4 пъти ходя на язовира седмично и мога да ти кажа че в момента излиза наи често каракуда и чак пат някоe сомче.
да знам но аз казвам какво имаа не какво излиза
- bokser
- ще става разбирач
То Бистрака е ГОЛЯМ ЯЗОВИР!

-
- научил се да хвърля
Re: За сом на Бистрака /Благоевград/
"Казаха ми ,че във водоема в село Дъбрава също има сом и щука . " Ако може някво инфо аз съм от тва селце но не съм ходил последните 2 години ? Моля ви 

Лалала
- bokser
- ще става разбирач
Кога го напълниха с вода, кога се завъди сом и щука???!!!
Сигурно обръща лодки и косите на рибарите побеляват!

-
- разбира нещата
teedy На язовира на Логодаж по миналата седмица бяха уловили 16кг сом и няколко шарана по 1 и 2кг. Също има щука,каракуда,малки линчета,речен кефал и американска пъстърва-но се среща много рядко. Щука няма или единични броики.
- prodigy666
- разбира нещата
имаше колега пролетта на 2012 намерихме 1 сом към 7-8 кила 2-3 щуки по 3-4 кила и много малки също 2 шарана като 1ния беше над 6-7 кила че и повече ще кача снимки мисля че бяха замръзнали или отровениbokser написа:Кога го напълниха с вода, кога се завъди сом и щука???!!!Сигурно обръща лодки и косите на рибарите побеляват!
![]()
![]()
-
- разбира нещата
Аз говорих за язовира а не за бистрака а колкото до него имаше сомове до миналата година за които не си си преставиял. А тази година повечето сом където избяга го изловихме.bokser написа:Кога го напълниха с вода, кога се завъди сом и щука???!!!Сигурно обръща лодки и косите на рибарите побеляват!
![]()
![]()

-
- разбира нещата
Колеги някои от вас това лято хващал ли е сом на спининг или на стръв на Струма ?