за Янтра около Бяла

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

за Янтра около Бяла

Мнение от nicki4 »

здравейте колеги, ако някой има информация за Янтра около Бяла дали дава нещо по туй време че се каним да се пробваме тази неделя. Миналата година по туй време около с.Джулиница имам хубави спомени с 4 щуки от които 2-те над 2кг а другите по кило и доста дребосък(костури, уклейки, таранки).

"сестрата" кажи каде е туй 514км да не е на помпенните станции между ряхово и бръшлен.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Брей,че работа-няма кой да ти отговори!А понеже и мен ме интересува участъкът от Бяла до Дунав включително,накрая се метнах на колата и разпитах местни колеги.Информацията е едноседмична,но все-пак мисля,че е актуална.В района на Белцов за два дни с нощувка уловени два костура,два бибана и един распер.Толкоз.А седмица преди излета на аверите имало доволни количества сом,шаран,распер и щука.Распера в големи количества,м-у които един седем килограмов!А точно по това време миналата година късаха кефала на Долна Студена на малък воблер.Айде успех-и ако ходиш - пиши!
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

мерси колега за сега се гласим пък ще видим уре как ще е и времето нещо го дават да се разваля. Ако пък завали ще ходя на хижа Приста на дунава за платички.

брей че заети хора не издават или просто нямат време от ловене на риба да се докопат до компютара :)
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

а да ви се не види явно съм се регистрирал тука напразно, само алчни рибари членуват тука никой нищо не издава.
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

До nicki4:
Там е 514 км, до една искуствена гора от тополи под ряхово, мястото е много добро има дълбочина и държи риба, сестрата не казва защото има основание да смята ще мрежарите ще дойдат отново на нашествие. засега там мрежи няма и ня пускат заради това ще иамт проблес с ваденето им после пък и ИАРА и г-н Миндев напшоследък не прощават!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Точно попадение,но не издавайте мястото,че Сестрата ще се сърди!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

За да няма писане на глупости повече, ето местата за които толкова се пита :wink:
КМ 514
[img]http://storage1.album.bg/d04/Дунав_Петр ... 687331.jpg[/img]
БУНИТЕ НА РЯХОВО
[img]http://storage1.album.bg/59b/Дунав_Буни ... 687330.jpg[/img]
В допълнение само ще кажа, че Дунава не е нито мой, нито на ИАРА нито даже на България. Това е една прекрасна, огромна европейска река. След завършване на Военноморското у-ще работих по разпределение на СО "Воден транспорт" в плавсъстава на Параходството - 1988-94 г, където съм научил от старите кримки тайните на Дунава. Който се интересува - да пита. Толкова от мен.
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

а така колеги всеки с късмета си пък има и лични ако се иска да не рабират кибиците. Мерси надявам се скоро да се засечем някаде там.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”