Полулошо начало на сезона

Модератори: bobopeli, sapuna

pax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Полулошо начало на сезона

Мнение от pax »

Здравейте!

Вчера направихме с адаша сефтето. Поради недотам добрите прогнози за времето - на Пънча. Отбихме се при Методи, та адаша си заши един телемач на 4.20м. и една макарица да скрибуца. Накупихме храница за рибата и на гьола.
Пристигане - към 8.02 или 8.03 ч. (там нейде). Времето полуоблачно, леко полъхва, 8 градуса целзиеви. Няма никой във видимата част на спектъра - имам предвид риболовстващи риболовци. Метнахме се вляво от стената и се почна разпъването, което с пуш-почивка приключи към 9ч. Мерене напред и надолу, закуски и тям подобни - до 10ч.
Духна. Яко. Докъм 11ч. След това 30 мин. почивка. Предния напън бил само загрявка - не можем да сварим да прибираме. Наложи се да вдигам колеца, да не ми счупят вълните върха. Но пък мача ми при този насрещен вятър без напъване с 4 гр. ваглер си мята 25 м. и си свирка!!!
За 40г. само веднъж ме е духал такъв вятър - на Факийска януари месец като ученик. Останахме си с томбуша, който извадихме с бащата за стръв.
Равносметката - риболов ниц, адаша с телемач и макара, та затова началото е само полулошо. :? :? :?

Другия път повече!
Току-виж съм се сетил и снимки да направя ...
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Re: Полулошо начало на сезона

Мнение от jivko.uzunov »

Да,по-добре щеше да бъде!Поне си усетил вятъра. :lol:
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Полулошо начало на сезона

Мнение от dimmitov »

Абе било си е баш лошо начало ама хайде :partyman: Следващия път ако се помотаете още малко вятъра може да ви задуха преди да сте разпънали чаршията :rock: Успех все пак ви пожелавам :smt117
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”