Tica Magic ???

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
msotiroff
фен клуб-скобар

Tica Magic ???

Мнение от msotiroff »

Изпаднал ми е въпросния мач втора ръка, много запазен и гледан, но никъде в и-нет пространството не намирам подобен модел на Тика... Идентичен ли е с Tica Majestik или е некво ментенце?! Мача е 4.5м, акция не пише на въдицата...! Ползвам болонеза на Тика и съм мн доволен, но тоя неизвестен мач ме хвърли "в оркестъра"...
За компетентните мнения благодаря в аванс!
Поздрави и наслука!
Изображение
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Re: Tica Magic ???

Мнение от FeaRLesS »

И аз го срещнах в един магазин, но както каза не пишеше акция и реших да го потарся в нета, но нищо не открих. Та и на мен ще ми е интересно да науча нещо повече за него.
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

През 2005 година си бях купил тоя мач. Това е една от първите мачови пръчки на Тика. Имаше го в официалния сайт на производителя и на вносителя. Мача е с изцяло коркова дръжка и, до колкото помня, имаше параболична акция. Лек и много добре направен мач. Акцията май беше 5-25. Сигурен съм, че не е по-малко. Вадил съм с него различни по размер риби - до 3 килограма. Ползвал съм с него както малко ваглери и слайдери(до 5 грама), така и тежки - мяташе си ги много добре. Но в един вятър, с тежък ваглер, му бях счупил връхната секция - около 10 см от върха. После го продадох. Ползвал съм го с тънки основни влакна - 0,14 - 0,16, а поводите 0,08-0,10мм. С това искам да кажа, че мача не е кол и позволява да се ловят по-едри риби с по-тънки влакна.

Ако е на приемлива цена, си струва да се притежава. По онова време беше 130-140 лева. Търсих мои снимки с мача, но нещо не намерих. :oops: По принцип модела се водеше Tica Magic Match. Лично аз пак бих си го взел, ако цената ме устройва.
Brevering
новобранец
новобранец

Мнение от Brevering »

Имам такъв на 390 (първия ми мач) - чудесна въдица!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”