Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Най успешния ни есенен излет ...
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Роска, когато ви поздравих за първата подобна акция го направих с неприкрит възторг и много уважение към всички момчета, които бяхте отговрни за това. Защото беше първа и беше нещо уникално...
Сега зарибяванията ви стават нещо традиционно и едва ли не рутинно, но не мога да не вложа същите емоции и същия респект, както тогава. За съжаление думите не ми достигат и трудно ще ги изразя... Свалям ви шапка и правя дълбок поклон, защото наистина го заслужавате. Вие сте хората, които ме карат да мисля, че не всичко е загубено и че някаква светлинка все пак има.
Успех и на добър час, момчета
Сега зарибяванията ви стават нещо традиционно и едва ли не рутинно, но не мога да не вложа същите емоции и същия респект, както тогава. За съжаление думите не ми достигат и трудно ще ги изразя... Свалям ви шапка и правя дълбок поклон, защото наистина го заслужавате. Вие сте хората, които ме карат да мисля, че не всичко е загубено и че някаква светлинка все пак има.
Успех и на добър час, момчета

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ти се стягай, че напролет ще трябва да се мъкнат чували ...maranzika написа:Велики сте!Дано все повече рибари в България решат да последват вашият пример.
Благодаря на всички за подкрепата, операцията е достатъчно елементарна и много хора биха могли да я направят (има групи, които зарибяват по този начин постоянно). При нас наистина става традиция, има много планове и напролет ще бъде много по-мащабно.
Поздрави!
- maranzika
- сериозен играч
Ами след една седмица изчезвам от България за 6 месеца(на гурбет)Росен написа:Ти се стягай, че напролет ще трябва да се мъкнат чували ...maranzika написа:Велики сте!Дано все повече рибари в България решат да последват вашият пример.
Благодаря на всички за подкрепата, операцията е достатъчно елементарна и много хора биха могли да я направят (има групи, които зарибяват по този начин постоянно). При нас наистина става традиция, има много планове и напролет ще бъде много по-мащабно.
Поздрави!