куриоз на марица

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

куриоз на марица

Мнение от butnik »

като се разбра,че ще работим до три,в обедната почивка си взех болото и право на марица.от няколко дена има групирани скобари в района на захарната.тан заварих още двама познати единия е вальо гръка.разбърках джаксън река,малко бял и хвърлих няколко дребни топки,че е плитко.гледам на вальо въдицата сгъната и весо бяга да му помага и какво мислите виждат очите ми щука със дръжка през устата,и гръка закачил дръжката с един от водачите я извади на сухо.дръжката е от живарник така предполагахме,не можахме да измислим как е попаднала през устата и хрилото и.после на излизане се окопах в една кал та малкото мите и жорето ме дърпаха с колата и видяха щуката.този случай ще се коментира в магазина на митака и дидо доста време.иначе алаите си ги боцках подобаващо.имамхме за час и половина 20-тина риби средно по 250гр,и две мряни които извадих аз понеже съм инат и ловя само на червей.другите ловяха на кифла.забравих,че това ми бе сефтето на новата болонеза шимано катана-6м.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: куриоз на марица

Мнение от Камбата »

Колега,само да кажа,е аз таранки съм ловял доста добре на трохи от линзер/нещо като две меденки с мармалад по средата и шоколад от горе/.Има някакви съмнения,че е заради сладкия вкус и аромата на мармалад.Навярно колегите ти наоколо са ловили на кифла поради същата причина.Иначе щуката според мен е някак си случайна случка.Може нещо да й е проблеснало във водата и ако е била настървена да е налапала дръжката по подходящия начин :lol: .
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

камба,дръжката и беше в устата,ловя на троха доста успешно,само доказвам,че и червея си го ядат.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

днес отново на марица имаше разбиване.среден размер скобари и морунажи,не броя и инцидентно включване на уклеи.лових с болонеза,захранка джаксън,малко разбъркана с хлебец и червеи.сменях постоянно видовете стръв-тънък червен,пинки,жълъдов,и хлябче.по някое време се присъедени колегата Сакси,чухме се по-рано с него,той хвана и по-качествени риби,мястото на което ловеше беше по-дълбочко.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

еее тая щука ме умори,Ицо ама жива ли беше щуката как я видяхте как пък с водача е закачил гръка опиши по подробно и от какво се оказа дръжката накрая абе забелязвам раздвижване около захарна фабрика на мургави колеги и ето кво било.
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Eхх кога ще се поизбистрия Марица, че разперите изгладняха мнооого! Иначе поздравления за риболова! В споменаттия район си е дащен от кам скобари цяла зима!
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

дръжката е като тия на живарниците,щуката се показа пред него и той я закачи с водача на второ коляно и успя да я изтегли към брега,а весо с лъвски скок я докопа.предполагам,че е била вързана от някой колега.а наистина има много мангали и си ловят без билети и прибират всичко и няма закони за тях.паролата е идват горски и те се разбягват
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

:D :D :D
butnik написа:.паролата е идват горски и те се разбягват
това не го знаех но ще го пробвам :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”