Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Търся инфо за щука на Тунджа край Елхово
Модератор: Paublo_Eskobar
- РибаР
- научил се да хвърля
Търся инфо за щука на Тунджа край Елхово
Здравейте колеги!
Намислил съм да посетя тия дни Тунджа около Елхово, но не знам там дали е удачно да се търси Щука? Ще съм благодарен,
ако някой ме информира накъде да се насоча, понеже не съм ходил в този район и информацията ми е само от картата
Намислил съм да посетя тия дни Тунджа около Елхово, но не знам там дали е удачно да се търси Щука? Ще съм благодарен,
ако някой ме информира накъде да се насоча, понеже не съм ходил в този район и информацията ми е само от картата

Последно промяна от РибаР на Пон Окт 29, 2007 9:27 pm, променено общо 1 път.
- РибаР
- научил се да хвърля
Намира се по пътя от Бургас за Дебелт там където Русокастренска река се влива в Мандрата. Минаваш точно над него по моста! - и това е така наречения Новоселски канал!
Новоселски понеже преди селото се казваше Новоселци а сега му върнаха името и се казва Константиново - демек Константиновски
Да носят се слухове за там, но до сега никой не е показал Щука от там във форума
Новоселски понеже преди селото се казваше Новоселци а сега му върнаха името и се казва Константиново - демек Константиновски

Да носят се слухове за там, но до сега никой не е показал Щука от там във форума

елхово е добър вариант за всякакви риби ,има много хубави места стига да ги знаеш ,незнам как стои въпроса със щуките тази година но отпреди знам че са хващали стига да имаш късмет ,река нали знаеш всичко има .има места около въжения мост които се беше скъсал ,след елхово където се вливат поповска река също местата са добри