Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Бабушките и Кориандъра???
Модератор: Paublo_Eskobar
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бабушките и Кориандъра???
И така колеги, големите капацитети твърдят, че бабите и кориандъра, особено пролетно време вървят ръка за ръка. VDE например имат ароматизатор на кориандър. Искам да ви попитам дали сте ползвали чист кориандър, който се намира по хранителните магазини като добавка и как точно. Мен ме е обхванало чуденето за варено жито, коноп или кус-кус, като при варенето да добавя кориандърче... Или пък при изпъване на бял, понеже аз обичам да ги изпъвам чрез попарване

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- ще става разбирач
Re: Бабушките и Кориандъра???
Слагай смело,опита е най добрия съветник.Кориандъра е ефектен и за другите шаранови риби,разбира се в дозирани количества.
И падащата звезда е била изгряваща .
- MITKO70
- кандидат преподавател
Абсолютно подкрепям ,пробвал съм го .А ,и как върви ,но само че на зърна да се сложи в домашна ракия,става уникалнагуслар написа:Слагай смело,опита е най добрия съветник.Кориандъра е ефектен и за другите шаранови риби,разбира се в дозирани количества.

Всичко може,но не всеки го можe.

- germana74
- ще става разбирач
Здравейте колеги! Искам да изкажа и моето мнение, относно използването на този вид семе.
По принцип кориандърът може да се добавя една идея повечко, 1-на супена лъжица на 2кг.
захранка в мляно състояние. Използва се като допълнителен активант на подхранката за почти всички видове мирни риби. Съдържа етерични масла възбуждащи апетита на шарановите риби, най- много на бабушката, но и не трябва да се прекалява, защото в по големи дози има отблъскващ ефект. Чувал съм много превъзбуждащи мнения, че едва ли не засилвал в голяма степен метаболизма на рибите и ги карало да се хранят едва ли не в несвяс, поради честите изхождания, но нещата не стоят точно така. Що се отнася до течния ароматизатор там си е точно сметнато и указано как да се използва.
Поздрави!
По принцип кориандърът може да се добавя една идея повечко, 1-на супена лъжица на 2кг.
захранка в мляно състояние. Използва се като допълнителен активант на подхранката за почти всички видове мирни риби. Съдържа етерични масла възбуждащи апетита на шарановите риби, най- много на бабушката, но и не трябва да се прекалява, защото в по големи дози има отблъскващ ефект. Чувал съм много превъзбуждащи мнения, че едва ли не засилвал в голяма степен метаболизма на рибите и ги карало да се хранят едва ли не в несвяс, поради честите изхождания, но нещата не стоят точно така. Що се отнася до течния ароматизатор там си е точно сметнато и указано как да се използва.
Поздрави!

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- germana74
- ще става разбирач
-В случай, че искаш да ловиш само бабушки, ароматите които трябва да използваш са:
-горчив бадем, коркума, Roach classic на основата на ароматни треви. Може да се използва във всяка смес, чиято основна цел е привличането на бабушката и червеноперката.
-Fumier de pigeon- гълъбова тор на Марсел Ван Ден Енде, накисва се от вечерта и се добавя в захранката преди риболов, като самата захранка не се овлажнява предварително, а след добавянето на накиснатата тор, ако евентуално има нужда от допълнително овлажняване.
-горчив бадем, коркума, Roach classic на основата на ароматни треви. Може да се използва във всяка смес, чиято основна цел е привличането на бабушката и червеноперката.
-Fumier de pigeon- гълъбова тор на Марсел Ван Ден Енде, накисва се от вечерта и се добавя в захранката преди риболов, като самата захранка не се овлажнява предварително, а след добавянето на накиснатата тор, ако евентуално има нужда от допълнително овлажняване.

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”