Забраняват яз.Йовковци

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

mishkata_mp
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Забраняват яз.Йовковци

Мнение от mishkata_mp »

Аз предлагам въпросният г-н Николай Владков да бъде отстранен от заеманата от него длъжност, за несправяне със служебните си заължения, и да се назначи на негово място по човек който знае как да се справи с елементарни неща (поставяне на контейнери за смет и тнт), а на тези които си изхвърлят боклуците във и около водоемите им пожелавам такава мръсотия и в домовете им
hristo_go
новобранец
новобранец

Мнение от hristo_go »

mishkata_mp написа:Аз предлагам въпросният г-н Николай Владков да бъде отстранен от заеманата от него длъжност, за несправяне със служебните си заължения, и да се назначи на негово място по човек който знае как да се справи с елементарни неща (поставяне на контейнери за смет и тнт), а на тези които си изхвърлят боклуците във и около водоемите им пожелавам такава мръсотия и в домовете им
Не мисля, че решението е в контейнерите. Въпросът е в съзнанието. Аз като си тръгвам от Йовковци вадя торбите и си обирам боклуците. Обирал съм боклуците и на другите преди мен, но това не решава въпроса.
Баща ми разправя, че първите години след откриването на язовира е бил разрешен ръкава от моста до устието на реката. Имало е построени тоалетни. На бързо са били съборени за дървен материал. Хората са започнали да си мият колите в язовира. Тогава са го забранили.
Не ме разбирайте погрешно. Аз също изпратих имейл против забраната. Язовира ми е от любимите, но не му отиват боклуците по бреговете.
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

hristo_go написа:[ Язовира ми е от любимите, но не му отиват боклуците по бреговете.
На кой язовир му отиват боклуците по бреговете?

Иначе успех на колегите ,дано язовирът бъде разрешен за риболов.. :)
"The more you know, the less you carry"
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Това за дървените тоалетни не ми се вярва да е било някога...Или пък трябва да съм бил много малък за да не го помня..Но пък аз помня последните около 30 години,та нещо май не баш тъй...
Няма значение ,важното е да се спре с бракониерството там.А това може да стане само ако има рибари...Та дано не въведат такава забрана,защото тия идиоти от ВИК с мрежите ще изгребат и жабите там....
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Най новата публикация свързана с нашият проблем http://www.dnesbg.com/obshtestvo/2600-s ... vtsiv.html
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Понеже нямам скенер снимах с телефона Изображение
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”