Какво ви е мнението за Брокерите?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво ви е мнението за Брокерите?

Мнение от Д.Граховски »

Много си прав и съм напълно съгласен с теб.В случая на продавача му предлагат по-добра оферта,след като има депозит и той се отказва от теб като куповач и трябва да ти върне депозита в двоен размер.
Това че не са виждали имота не винаги,но често е по вина на собствениците.Казват предлагай го ама без наемател/купувач не ми идвай.Някой брокери пък и не звънят на собствениците,а направо свалят снимките и като има желаещ чак тогава.Адрес са с добра слава,но не е важна агенцията,а самия консултант.

Но пък наистина ми е интересно да видя от какво не сте доволни.Пуснах темата защото така ще видя какво не ви харесва на вас и от какво сте разочаровани,за да мога да не правя аз тези грешки и да работя по-добре.А и не само аз а и колегите ми в офиса.Искам да се развивам в тази сфера,а тук трябва найстина да нямам нито един недоволен клиент ако искам да продължа.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Много се радвам, че като се сдобивахме с жилище отсвирихме брокера. Много, ама мнооого съм доволен. Таман 3 000,00 лева ми спести. Тва племе е кат таксиджиите, все гледат да те извозят :axe:

П.С. Нищо лично с колегата!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Все си мисля че тия наречени посредници в една мътна държава печелят лесни пари,не е като да учиш 10 години като звяр и да създаваш блага.Нищо лично,но на този етап вълци много.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Абе не е точно така,трудно е да изкараш пари с този занаят,вярно повече са отколкото на 60-70% от позициите на които работят хора завиършили висше(въпреки че има и специалност "недвижима собственост").Но ако си честен и работиш за хората и им защитаваш интересите и по този начин създава не само доволни клиенти,но и приятели тогава е много по-различно и удовлетворението от добре свършената работа е огромно.
Парите които съм изкарал до момента съм ги изкарал с много труд и пот и студ и съм отнесъл много псувни.
Това е поради "вълците" които спомена.С честен труд е трудно,но само тогава можеш да се наречеш консултант,човек работещ в сферата на услугите.
Всеки от нас може да се подстригне или да изчете наказателния кодекс,но наемаме професионалист да ни свърши работата.В момента точно за това се борим,да останат професионалистите.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”