Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг край Ямбол
Дай да после да знаем ква е хаватасирака написа:Отивам към гребните да повъртя,че не ме свърта в къщи. После,инфо.
Туй риболова не е за мен 

Мого вятър,водорасли и лебеди.Водата е прозрачна.
На гьола с бараките тревата не е паднала и е отврат да се лови.
На другия имах 2 удара на силикон,като първият беше много слаб и не можах да реагирам,вторият го засякох но след 5 секунди се откачи
Ето и малко фото.

На снимките се вижда как мангалите са секли дръвчета.Всичко наоколо е изсечено...
На другия имах 2 удара на силикон,като първият беше много слаб и не можах да реагирам,вторият го засякох но след 5 секунди се откачи

Ето и малко фото.

На снимките се вижда как мангалите са секли дръвчета.Всичко наоколо е изсечено...

В тоз гьол,риба няма!
За утре не знам, но неделя заминавам със сигурност ... МИсля да се пусна към КОневец независимо от нивото на реката 

Туй риболова не е за мен 

в събота бях на широкото зад гърлата.Активност-нулева.Вода-колкото щеш!Разкарах се и по канала,който идва от Ормана,но и там нищо
Дасирака написа:Тачев,ходи ли на Коневец?

Туй риболова не е за мен 

-
- новобранец
Здравейте,сирака написа:Мого вятър,водорасли и лебеди.Водата е прозрачна.
На другия имах 2 удара на силикон,като първият беше много слаб и не можах да реагирам,вторият го засякох но след 5 секунди се откачи![]()
Ето и малко фото.
да си призная честно, благородно Ви завиждам! Не стига, че реката ви минава през града, ами и си имате гребните канали. Миналата година, по време на забраната, направих два кратки излета, но на другия гьол. На първия успях да измъкна ей тоя разбойник....

а на втория една баба Щука ми разви, за секунди, 80м влакно и прегриза металния повод през средата. Но съм си обещал тази година да и отмъстя....
Утре мисля да отида преди обед да повъртя над съоражението,че не се издържа вече. Голема суша. 

В тоз гьол,риба няма!
- rivertundja
- новобранец
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Колеги с тачев създадохме група спининг край ямбол в фейсбук заповядайте да споделяме и там.
http://www.facebook.com/groups/515040931881334/
Абе , Иване,не е ли време да споделяме на реката,а?MAGARETOOO написа:Колеги с тачев създадохме група спининг край ямбол в фейсбук заповядайте да споделяме и там.

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Нестава още за риболов постоянно я следя апък и там ще се споделя ест. тая година имам намерение да ги изкъртя поготвил съм 2 нови такъма и доста интересни воблери