Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да я изтрия
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Как да я изтрия
Моят фаворит пък е Your Uninstaller! - има я в торентите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да, и деинсталатори стават! А конкретно за тая игра - тя се ИНСТАЛИРА! Което автоматично означава, че трябва да се деинсталира! А не само да се изтрие инсталационната папка. В цитирания руски форум някои са го казали, но невежите изказвания са продължили и след това!
- pachosz
- сериозен играч
Точно! Изтриването на папката в случая води до по-големи каши, отколкото ако си стои играта. Веднъж изтрита папката, после нито ОС, нито деинсталатор може да изчисти регистъра. Разбира се има начини, но не е нужно толкова да си усложняваме живота 

В цитирания форум има поне 2 теми, където съветват просто да се изтрие папката, като се внимава, разбира се да не се забърше някоя друга. Там става дума за версия 3.6 (ако не ме лъже паметта), пък колегата не е казал коя е неговата. Ама нека той да си каже - успя ли да се справи.Redimido написа:.... А не само да се изтрие инсталационната папка. В цитирания руски форум някои са го казали, но невежите изказвания са продължили и след това!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Казал е колегата... версията му е от старите 1.5. Аз съм я играл тая - и от там се запалих по риболова!