С какви такъми влачите

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
misho_tsakov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: С какви такъми влачите

Мнение от misho_tsakov »

Не е мъртва тежест а влакното/брейда който е подходящ за таз тояга. Това, когато става въпрос за lb изписани на спининг пръчка (влачка респективно)
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ashmodean8004 »

Здравейте колеги, моите такъми за влачене са: По тежкия е въдица Dragon Boat Master Pilk, дълж. 2 метра, c.w. 100 - 250, акция Fast. Макарата е Dragon Boat Master FD, лагери 6 + 1, ратио 1 : 5.0 с навит плетеняк Dragon Guide Pro Rainbow, дебелина 28 - това ми е сомския такъм, а по лекия е въдица Dragon Boat Master Jig, дължина 2.40 метра, c.w. 40 - 200, акция xfast с мулти на Абу Гарсия 6600 BCX с плетеняк на Power pro 23 зелен! Чудя се дали да не сменям мултито защото ми развива много бавно ама ще си покаже по нататък! :D
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

здр колеги и аз да кажя скакво влачя Penn - Overseas Pro SW Spin и съм много доволен има риби извадени до 30кг и сега си купих Shakespeare Ugly Stick Tiger Gold 12-25 lb и основно влачя на воблери BMG на 70 % от рибите съм ги хванал на тези воблери ръчна изработка както на състезанието на Mercury open III станах 1 също и окума седрос 30гр-160 и тя е много добра за влачене
Аватар
valkata34
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valkata34 »

Ники,махай го тва мулти,че голям зор при разпъване прибиране само нерви.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

valkata34 написа:Ники,махай го тва мулти,че голям зор при разпъване прибиране само нерви.
Съгласен!И аз пробвах да влача с мулти на Абу-Биг Гейм 9000Голд,но си скъсах нервите за един ден и го продадох в Австралия! :cry:
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

Troli Rapala написа:
valkata34 написа:Ники,махай го тва мулти,че голям зор при разпъване прибиране само нерви.
Съгласен!И аз пробвах да влача с мулти на Абу-Биг Гейм 9000Голд,но си скъсах нервите за един ден и го продадох в Австралия! :cry:
браво троли разбирашму добре че сия продал :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Cat_fish написа:
Troli Rapala написа:
браво троли разбирашму добре че сия продал :lol: :lol: :lol:
Верно е,щот купих мултито Биг-Гейм за 220лв. и после я обявих за 170лв. във Форума,но никой не му обърна внимание при положение,че струва 200долара! :cry: Австралиеца беше в час и го купи мултито за 120долара!Мултито е уникално,но не ставаше за тролинг! :cry:
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

това ти казвам че нестава за тролене мултито
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Така е напълно съм съгласен с вас колеги, само красотата му е, ще имам зор ако ми удари на другата пръчка да прибера конеца на мултито за това ще го сменям - по добре късно от колкото никога. Здрасти Тунай, за твоя такъм имах честа да видя как вадиш големия сом на жребчево - жълтата лодка. Стабилен такъм, стабилно вадене и от тебе научих що сома се удря по главата :)
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

Ashmodean8004 написа:Така е напълно съм съгласен с вас колеги, само красотата му е, ще имам зор ако ми удари на другата пръчка да прибера конеца на мултито за това ще го сменям - по добре късно от колкото никога. Здрасти Тунай, за твоя такъм имах честа да видя как вадиш големия сом на жребчево - жълтата лодка. Стабилен такъм, стабилно вадене и от тебе научих що сома се удря по главата :)
здр колега ти бешели на състезанието нете помня чесно :wink: да задължително го шамаря сома преди да му бръкна в устата поне 3 или 4 пъти го шамаря преди да си го пребера като кротко аганце :D предполагам знаеш коиса воблерите дето извадих сомовете ако не ги знаеш пишими на ли4ен щети ги кажя :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

два клипа и едно фото
Изображение
Изображение
Изображение
Cat_fish
новобранец
новобранец

Мнение от Cat_fish »

Emo-83 написа:два клипа и едно фото
Изображение
Изображение
Изображение
мерси бат Емо за клиповетеи снимките дето ги пусна има едно голямо черпене :wink:
Аватар
Ashmodean8004
ще става разбирач
ще става разбирач

Ashmodean8004 написа:Здравейте колеги, моите такъми за влачене са: По тежкия е въдица Dragon Boat Master Pilk, дълж. 2 метра, c.w. 100 - 250, акция Fast. Макарата е Dragon Boat Master FD, лагери 6 + 1, ратио 1 : 5.0 с навит плетеняк Dragon Guide Pro Rainbow, дебелина 28 - това ми е сомския такъм, а по лекия е въдица Dragon Boat Master Jig, дължина 2.40 метра, c.w. 40 - 200, акция xfast с мулти на Абу Гарсия 6600 BCX с плетеняк на Power pro 23 зелен! Чудя се дали да не сменям мултито защото ми развива много бавно ама ще си покаже по нататък! :D
Смених мултито а Окума Трио 40!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”