"Power Pro" менте.....бесен съм :(

Модератори: Павел Иванов, sestrata

karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: "Power Pro" менте.....бесен съм :(

Мнение от karaburov »

Fishh написа:А сега някои ако даде мнение за 35лбс на PowerPro защо с 8-16лбс не губите примамки а аз с 35лбс за 10 излета имам 3-4 оставени в реката.. :shock:
Колега,
ми то няма 35 либри,а като знам как се къса 30 L.B чак ръцете да те болят.....незнам с каква пръчка и макара работиш,ама трябва да са много здрави!!!!!
Да попитам и какви примамки хвърляш(с това въже) по това време и за какво?
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

karaburov написа:
Fishh написа:А сега някои ако даде мнение за 35лбс на PowerPro защо с 8-16лбс не губите примамки а аз с 35лбс за 10 излета имам 3-4 оставени в реката.. :shock:
Колега,
ми то няма 35 либри,а като знам как се къса 30 L.B чак ръцете да те болят.....незнам с каква пръчка и макара работиш,ама трябва да са много здрави!!!!!
Да попитам и какви примамки хвърляш(с това въже) по това време и за какво?

Има как да няма 0.20мм 35лбс/125 Yard нали е пред мене опаковката,а иначе за късането не рискувам с въдицата да го пробвам а на ръка,увивам около ръкава и дърпам и кво да ти говоря не дава много зор...защо ли ?
А за въдичката да го износва ли ?
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Ми влакното не е наред нещо. Не мога да си представя плетеняк, обявен за 0.20, който реално надали е под 0.23-4, да се къса лесно. Аз работя с един евтинджоз, взет за 0.12, реално да е 0.15, обаче ми изправя тройки и виждам зор да го скъсам дори и навит на ръкава. :roll:
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Аз си мисля,че е нещо от възела последно връзвах с 2-3 уши (прост възел :lol: ) и се получаваше верийка,а сега по друг начин връзвам и не е пробван още няма закачки,ама да видим като закача някъде дали не е от това ..
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Преди да почнеш да ловиш, с маркер си драсни влакното малко преди възела. Като скъсаш, ще видиш дали е поддал възела или проблема е някъде по линията. Другия вариант е тест на сухо - товариш влакното с някаква тежест и гледаш де ще се скъса. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”