Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

"Римския мост" на "Жребчево"
Модератор: bobopeli
Re: "Римския мост" на "Жребчево"
А дали Господари на ефира няма да се заинтересуват от темата?Ще взема да пробвам!Весело посрещане на празниците!

- rockeagle35
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Тъй значи... по принцип не това е важното в темата, ама щом си хванал въпроса, дай да го довършим. Аз бабаит не съм - ни витруален, нито в живота. Цял живот ходим по тези водоеми, на всички ни е ясно за кво иде реч, ама слушай сега - така, както разказа историята звучи като поредното мрънкане, а като намеси и колежката, съвсем му замяса на българска работа. Недей сега да ме информираш как изглеждали нещата с циганите, щото не падам от луната. Един от близките ми авери в затвора щяха да го вкарат пак заради същите истории, щото всичко си има някви граници. Случката, която така картинно описа е главната причина да тегля чертата и да се махна от тая страна на пишман "бабаити". Щом да се държиш като нормален човек е бабаитлък, натъй с тоя овчи народ.гуслар написа:А на въпроса: Ти какво направи?-ще ви отговоря, че е лесно да се правиш на бабаит пред компа.По друг начин изглеждат нещата,когато застанеш срещу тридесет изгладнели и обезумели циганина,подкрепяни от два пъти по голяма група обезумели българи.Там идете да се правите на бабаити,имайки впредвид беззаконието което властва в България.
Пишете на кирилица ! Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."!
-
- научил се да хвърля
Жребчево и от яра се отписва ,едни хванат нови 2 излизат на пистата...и защо да не пускат мрежи когато няма закон,и ние си траем
те и манафи от анадола да докарат, всеки само се моли ,дано го отминат 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Да следим ли господарите ?Ivoriba написа:А дали Господари на ефира няма да се заинтересуват от темата?Ще взема да пробвам!Весело посрещане на празниците!![]()
MILF - Man, I love fishing !
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За съжаление е точно така .... И в двата случая ние страдаме!С.Върбанов написа:И бой не помага при тяхДруг е метода ама ще ни съдят за геноцид
-
- новобранец
tazi ideq za gospodari na efira i na mene mi dopada adski mnogo. v tqh e poslednata nadejda da se sloji krai na tva tarmachene. sled godini tam i riba nqma da ostane na tva mqsto.