Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

"Всяка жаба да си знае гьола!"
Модератор: dantho.mihov

Преди малко напуснах форума на fishing-mania завинаги! Тъй като нямат племенен съвет, помолих админа да ме банне и той реагира моментално - явно не са му приятни тези неща. Регистрирах се едновременно и в двата форума, но почти веднага започна да ме гложди съмнение дали е редно да пускам теми (там нямам нито една) и на двете места!? Имам мнение по въпроса, но няма да задълбавам! В нашия форум намерих съмишленици и приятели - някои от които дори не познавам лично, а за мен това е най-важното!
-
- разбира нещата
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: "Всяка жаба да си знае гьола!"
Dedy написа:![]()
![]()
![]()
Преди малко напуснах форума на fishing-mania завинаги!
Трудно е да тъчеш на два стана !
Но все пак ти предценяваш къде да пускаш темите !
А иначе приятели тук колкото щеш- всички са пичове !
- dimitar_
- сериозен играч
Всички сме , както казва народа , "един дол дренки", никой не се е родил научен , все някой му е показал първият възел , чул е за някаква стръв , нещо е прочел и т. н. . Това че някои забравят тези първоначални стъпки в риболова , и си мислят , че са нещо повече от другите , и стоят над всички , ами , техен проблем да са живи и здрави !
Така че , Деди , пиши си там , където ти отговарят , виждаш че и ние не сме "цвете за мирисане" , но поне сме истински , за "светци" не ставаме , ама и не се мъчим да ставаме такива (поне аз )!
Иначе мога да кажа с чиста съвест , че и аз избрах този форум да пиша в него , защото от първият ден хората се отнесоха към мен , като с равен , все едно съм писал тук от години , за което съм им благодарен и до днес !!!
Колкото до другият форум , имам приятели и колеги които са от там , чета от време на време и толкова , поне в Разград се уважаваме , просто няма какво да се дели !
Живот и здраве да има , като се видим на някоя среща , тогава ще придобиеш и по - пълна представа що за "стока" сме !!!
Така че , Деди , пиши си там , където ти отговарят , виждаш че и ние не сме "цвете за мирисане" , но поне сме истински , за "светци" не ставаме , ама и не се мъчим да ставаме такива (поне аз )!
Иначе мога да кажа с чиста съвест , че и аз избрах този форум да пиша в него , защото от първият ден хората се отнесоха към мен , като с равен , все едно съм писал тук от години , за което съм им благодарен и до днес !!!
Колкото до другият форум , имам приятели и колеги които са от там , чета от време на време и толкова , поне в Разград се уважаваме , просто няма какво да се дели !
Живот и здраве да има , като се видим на някоя среща , тогава ще придобиеш и по - пълна представа що за "стока" сме !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Списувам в двата форума от съществуването им и винаги съм се кефел на подобни изхождания ! Верно тук списувах доста време като гост щото имаше едни рангове къде с всеко мнение те правеха по-фърст риболовец и то сал на база щракане по клавиатурата ! Е кат ги махнаха си се регнах със задоволствие ! И като гост и като регнат винаги съм използвал името си та да не стават обърквания ! Много съм се кефел и продължавам да се кефа на туй нящо "дай си ми куклите , на си ти парцалките" , винаги ми се е струвало нек` си детинско , еле па от деманация произлезло , еле па от нещо друго ! Мите пич си ама как да му отговорят "там" при положение че не е написал ни едно мнение ?!? И от двата форума имам приятели и твърдя че и двата форума са много добри ! Просто всеки форум си има атмосфера ! Без да се обижда никой амЪ ............ 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно.А тук в този форум тя е някак си по- народна и близка до сърцето(поне аз така я чувствам).Момчета,понякога съм имал чувството,че ви познавам от много дълго време,макар с много малко от вас да се познаваме лично.Иначе имам регистрация и тук и в манията и в карпбг.Поздрави!Павел Иванов написа: Просто всеки форум си има атмосфера !