Въпрос от начинаещ

Модератори: Павел Иванов, sestrata

емо пилев 64
новобранец
новобранец

Мнение от емо пилев 64 »

mite как се развива теоето мухарстване. до къде я докара
mitko7878
новобранец
новобранец

Мнение от mitko7878 »

чесно да ти каза до никаде
емо пилев 64
новобранец
новобранец

Мнение от емо пилев 64 »

мите защо си занемарил мухарския кеф така не става. давай смело и дерзай, прави мухи, една, че втора, че трета и т.н. докато на тебе самия ти харерсат (ДА ТИ ДОИДЕ МЕРАКА ТИ САМ ДА Я ЗАХАПЕЩ, майтап да става). тези които не ти харесват ги режеш и наново връзваш. на тебе започнат ли да ти харесват и на рибата ще и се видят сладки, гарантирам ти (пробвай и сам ще се убедиш в това което ти казвам). не се плаши. аз ако ти кажа първата си риба на каква скапана муха я хванах ще ми се смееш. но при нас има един лаф "ЛУД УМОРА НЯМА" така че давай смело. и аз съм бил новобранец в това изкуство МУХАРСТВОТО и знам какво е. ПОЗДРАВИ ОТ БРЕГА НА Р. АРДА
mitko7878
новобранец
новобранец

Мнение от mitko7878 »

емо аз несам се отказал от мухарския риболов . сега един мои голям приятел ми каза че сезона на мухарката е свършил.аз все още менога да се науча как да си правя мухи защото няма кои да ми покаже.тола ж Асеновграб мухите почват от 0.80лв до 2.00лв .емо могали да те попитам от каде си зе менгимето за направата на мухите и да ли е скъпо.сега в един саит видях как се прават муху и разбрах елементарната техника на връзване на мухите но едно нещо неми достига,едно менгиме което ме затруднява да се опражнявам как се връзват мухите . ако можеш да ми кажеш от каде си го взе и колко парие щети беда много благодарен. :)
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Мите , сезона на мухарката не свършва , просто сменяваш мухите и наблягаш основно на потъващи такива :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
mitko7878
новобранец
новобранец

Мнение от mitko7878 »

мерси за информациата. 8)
емо пилев 64
новобранец
новобранец

Мнение от емо пилев 64 »

Мите миналата година се пробвах да направя един главчо мухар (но от всяко дърво свирка не става) и на него му купихме от месния ловнорибарски магазин пълен комплект (в прозрачна пласмапова опаковка) уреди за връзване на мухи за 25 лева. В него имаше всичко необходимо там менгеме, совалка, щипки с които се навиват пера, ножички и т.н. просто потърси си такъв комплект струва си, няма да съжаляваш. ПОЗДРАВИ ОТ БРЕГА НА Р. АРДА
mitko7878
новобранец
новобранец

Мнение от mitko7878 »

мерси за поздрава и мерси за информацията.. :D
cekoo_93
новобранец
новобранец

Мнение от cekoo_93 »

Колеги, а поводът от какво влакно се прави става ли с обикновенно или ги има специални.А шнура е основното влакно нали, това дебелото
cekoo_93
новобранец
новобранец

Мнение от cekoo_93 »

А свагали се някакво утежнение на линията или направо шнур повод и муха :roll:
cekoo_93
новобранец
новобранец

Мнение от cekoo_93 »

А и още 1 въпрос задалжително ли ми е да си копувам и смазка за шнур ???
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

cekoo_93
новобранец
новобранец

Мнение от cekoo_93 »

Както си рови4ках из сайтовете намерих "змиевидни вода4и"за мухарки 1,40 някаде 5-6 нямам представа колко струват и 1.40 ми се струват доста евтини.ето и картинка file:///c:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/snake%20guides.jpgи

искам да ги сложа на 1 стар телескоп да си направя мухарка,дали ще се полу4и нещо.Аз съм на4инаещ мухар и не ми се дават 40-50 лв. за мухарка :lol:
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

Ще получиш колече за домати с водачи за мухарка - водачите не правят мухарката има и еднокраки водачи - ако толко не ти се дават 50 лева можеш директно да не се занимаваш с тоя спорт защото от сега ти казвам че 50 лева няма да ти стигнат за нищо и ще ти е най малката инвестиция.
mitko7878
новобранец
новобранец

Мнение от mitko7878 »

твърдо сам на това мнение за 50лв. си за никаде аз ня скоро си купих мухарка и знамче тово хоби е скъпо като почнеш от наи-евтиното до няи-скъпото . За да имаш хобово обурудване ти трябват г/д 300 лв. моето оборудване е за 280 лв. първо ме саветваха да си купя мухарка на марката SHEKSPIR тя стува 140 шнура ми е 65 лв макарата 45 и ботусхи и за 30 ботуши намерих евтино за 30 лв. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Мухарски риболов”