Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Закриване на сезона
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Няма сезони,ако наистина сте болни от "риболов"
Бе какви сезони,бе пичове?Вие е да не сте метеоролози или земеделски мравчовци?Да ви таковам в изнежените....Цялата година е сезон,ако имащ вирбели в ушите,плувка в дванадесетопръстника,оловца в черния дроб,три-четири кукички в панкреаса ,хранилка в черепната кухина и грамадна руская макара в гъза,няма спиргане!Целогодишно на риболов-при метър сняг,щом трябва,там сред природата,пък каквото ще да се хване-резонно си е и по някоя настинка,ама това е истинския живот,а не телевизионно предаване.Не се ли отровихте достатъчно от подчинения на прогнозите за времето животец?Не се вземайте прекалено насериозно- риболовът е единственото нещо,за което си заслужава да пренебрегнете семейния уют.Просто като стане студено,сменяте местата,начините на риболов и търсите риби,които остават активни и през студеното време.Нито животът,нито смъртта спират с началото на зимата или жегите.
-
- ще става разбирач
Re: Няма сезони,ако наистина сте болни от "риболов"
а аз да те таковам някъде другадеINCUBUS написа:Бе какви сезони,бе пичове?Вие е да не сте метеоролози или земеделски мравчовци?Да ви таковам в изнежените....Цялата година е сезон,ако имащ вирбели в ушите,плувка в дванадесетопръстника,оловца в черния дроб,три-четири кукички в панкреаса ,хранилка в черепната кухина и грамадна руская макара в гъза,няма спиргане!Целогодишно на риболов-при метър сняг,щом трябва,там сред природата,пък каквото ще да се хване-резонно си е и по някоя настинка,ама това е истинския живот,а не телевизионно предаване.Не се ли отровихте достатъчно от подчинения на прогнозите за времето животец?Не се вземайте прекалено насериозно- риболовът е единственото нещо,за което си заслужава да пренебрегнете семейния уют.Просто като стане студено,сменяте местата,начините на риболов и търсите риби,които остават активни и през студеното време.Нито животът,нито смъртта спират с началото на зимата или жегите.
То риба има ама водата е повече.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За мен сега започва зимния,не закривам нищо,само подменям шпулите и почнах скобарите,морунажите и разни изненади на не присъщи за този сезон риби.Лятото не мога да ходя за дълъг период от време за риба поради естеството ми на работа,но наваксвам зимата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
Ribata 92,не съм искал никого да засегна
Използваният израз няма за цел да обиди никого -макар и по не много изискан твърде емоционален начин,иде да покаже една позиция : Риболовстването има само един сезон и той започва с 01.01. и завършва с 31.12./разбира се,че като е забраната,ходим само по "платените" /.
Наздраве и много,много риболов за всички!
Наздраве и много,много риболов за всички!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
от твоя гледна точка да,но от моя сега ми е сезона на скобара и морунажа.хищно гоня само ако много ме мързи да вадя столове,бъркане на манджи и пр.а и шарана и сома на марица зимата правят изненади.но това си е индивидуално,за това пиша,че съм всесезонен,не съм искал да омаловажа темата ти.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....