Колеги помогнете котката ми умира

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Колеги помогнете котката ми умира

Мнение от chirusa_bg »

И моя аватар го няма вече :cry:
Ще се взима ново говедо, то се е видяло, ами фащай рейса за към на Страхо питомците :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
shvedytooo
новобранец
новобранец

Re: Колеги помогнете котката ми умира

Мнение от shvedytooo »

NITro`bE написа:Добър вечер колеги та вапроса ми е следният имам си едно котенце на село и от 2-3 дена не е добре само спи и се влачи но днес едвам става може би е яло нещо отровно давах му да пие прясно мляко но то неискаше и аз направо му го наливах във устата :( котенцето ми е като приятел все по мене ходи и сега като го гледам направо ми се плаче кажете какво да правя утре ще го водя на доктор но не се знае дали ще устиста :(

Само да ти кажа,че моето беше унило три,четири дни.Все си виках,ще се оправи,но накрая много се уклюма,заведох го при вет към 18ч. ,по упипа го каза ,че го боли стомаха,би му няква инжекция и вика утре пак.Само,че 2 ч след това много по зле стана и започнах да търся спешно работеща клиника,но в Сливен няма такава.Намерих един вет и той си отвори клиниката за нас.Милото много бързо се влоши.Измъчи се тотално,какво ли не му биха,правиха му снимка,но единственото,което док забеляза беше вода в белия дроб.Доктора така и не каза какво му е.Не можаха да го спасят и си отиде в мъки.Не можах да понеса последните му стонове,няма по тъп звук,от това да знаеш,че нещо което те обича и разчита на теб,умира под носа ти и ти нищо не си могъл да направиш.Вината е моя,че го гледах как се опитва да ми каже ,че не е добре,но все се надявах,че ще отмине.Исках само да ми кажат как така си отиде и защо,за да предпазя и другите ми котета,и то беше на 8 месеца.Но уви,явно компетентно обяснение щях да получа ако този,който го лекуваше си разбираше от работата.
Хора забелязвате знаците който животинките ви дават,и търсете повече от едно мнение.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”