Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- Модератор
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Браво Христо ! И други са те признали като поет. А каква е наградата ? Грамота ?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Христо много ме разсмяХристо Рангелов написа:...Аз обикновено предварително ги поливам, иначе не става..

Ама нищо,
То едното не пречи на другото

И към Люси !!!!!!!
Нищо не отговори за скумрията !
Не прочете ли, забрави ли, а ???
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Ми не знам, като дойде ще разбера..
Грамоти винаги има
Чат - пат денги, предметни награди.. Каквото дойде и стипендии има.. 
Грамоти винаги има

"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Малко храна за размисъл.. http://vbox7.com/play:3669e630
Ако ви е интересно прочетете за флуорида във водата, за аспартама, за chemtrails, за елита, тайните общества и др. и др...
Ако ви е интересно прочетете за флуорида във водата, за аспартама, за chemtrails, за елита, тайните общества и др. и др...
- G.Petkov
Абе и денги има в много конкурси, ама не са за поезия !Христо Рангелов написа:...Грамоти винаги имаЧат - пат денги, предметни награди...
Христо,
Къде хвана тази хубава бяла риба - на единствена снимка от галерията ти ?
Нещо не съм разбрал да се похвалиш

-
- Модератор
И към Люси !!!!!!!
Не прочете ли, забрави ли, а ???[/quote]
Предлагам леко да ни осветлиш за разликата между студено и топло пушената скумрия.
Не прочете ли, забрави ли, а ???[/quote]
Предлагам леко да ни осветлиш за разликата между студено и топло пушената скумрия.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Рибето е хванато на яз. Съединение - не съм я хващал аз, а баща ми ..G.Petkov написа:Абе и денги има в много конкурси, ама не са за поезия !Христо Рангелов написа:...Грамоти винаги имаЧат - пат денги, предметни награди...
Христо,
Къде хвана тази хубава бяла риба - на единствена снимка от галерията ти ?
Нещо не съм разбрал да се похвалиш!

2.200 чукна кантарчето

Лека нощ гълъбчета.Така им казвах на мойте приятели в казармата,ама в 22 ч.и гасех осветлението в спалното-беше преди 24 години.Сега ви приспивам с е тоя залез[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 7_n.jpg%20[/img] А скумрията,е вкусна риба ама не се намира вече прясна та пробвам,каква намеря-тая специално беше 12.40 килото,мека на допир и страхотна на аромат.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
За разлика от lusienn, аз държах сребърния нож по непоряди, след един приятел от филибето.... Просто тази казармена простотия ни идваше малко в повечко от нужното и тъй като и двамата бяхме от стари буржоазно-десидентски роди..., така ставаше - непоряди-арести, непоряди-арести.., постоянни бъкари...lusienn написа:Лека нощ гълъбчета.Така им казвах на мойте приятели в казармата,ама в 22 ч.и гасех осветлението в спалното-беше преди 24 години.

Оказа се че двамата сме влезнали в ШЗО Плевен през 89г. само с "големи връзки". На втория ден целия батальон- 600 човека беше събран в една зала. На всички ни бяха раздадени листовки, кои да попълним... На въпросите - къде членуват мама и тате, отговорът, истинският беше- безпартийни... Та така двама души ни отделиха и ни казаха, че нещо сме се объркали...

Дъ е..ба и гадовете им партийни, че ние да не сме бавноразвиващи се или слабоумни? Починалите ми роднини са ковали закони в парламента по времето на Ст.Стамболов, другите са се били през войната, някои са убити без съд и присъда през 46-та... Нямам от кво да се срамувам, защото вси са си жертвали живота за та държава...
Ама, така беше тогава. Сега е много по добре, единствено лошо е, че хората изнемогват във финансово отношение......... За това сме виновни всички ние, щото сме станали кат мишки де се крият в тъмното, а като няма кой да ги види, ръфкат по малко от баничката, която и където случайно намерят...

Това е истината, въпреки че на някои няма да им хареса. За разлика от Люси, не съм гасил лампите, че даже и новобронците не ги гасиха га станах старо куче

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Добър вечер и добро утро, преходници!
Прехода от понеделник към вторник премина - успешно, така, че ви пожелавам ползотворен и безавариен вторник.Казвам безавариен ненапразно, защото като прочетох на един пич какво му се е случило, си викам - Божеее, някой хора с късмет са родени.
Из архива на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки:
Уважаеми господине,
Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори. По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шест етажна сграда. Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда. Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост.Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента. Продължих бързото си изкачване, като скоростта ми бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака.
Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Прехода от понеделник към вторник премина - успешно, така, че ви пожелавам ползотворен и безавариен вторник.Казвам безавариен ненапразно, защото като прочетох на един пич какво му се е случило, си викам - Божеее, някой хора с късмет са родени.
Из архива на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки:
Уважаеми господине,
Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори. По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шест етажна сграда. Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда. Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост.Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента. Продължих бързото си изкачване, като скоростта ми бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака.
Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
Добрютро!
Аз па в казармата имах най-много награди и най-много наказания, включая арести и дослужване.
Във връзка със зачестилите напоследък самоубийства в БГ, яла те как се праи в арабска дискотека:
DJ: ГОТООВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ВЗРИВИИИМММ ??!!
И отдолу се чува: ..Аллаах акбар!!

Аз па в казармата имах най-много награди и най-много наказания, включая арести и дослужване.

Във връзка със зачестилите напоследък самоубийства в БГ, яла те как се праи в арабска дискотека:
DJ: ГОТООВИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ВЗРИВИИИМММ ??!!
И отдолу се чува: ..Аллаах акбар!!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кво я захванахте таз казарма бре
То за нея история мога да запиша - разни неща,охраняване на др.Т.Ж. на едно мероприятие през 1982 година - бях на пет метра с цели два пълнителя
На разкопки на прохода във В.Търново пазихме манговците да не гепят монетки и разни и пр. Кат благонадеждан човек после ма направиха 1989 и кръстник на едни убавци,ма това е друга ракия.Цели три години ми са събират служба.После разните там - бе пазеше са партийния куфарен капитал.Партията баща и майка - е за некой мащеха
- баничката е сладка , ма я папкаха големите мечки.То и трохите да докопаш пак са сладки
Де са довлече оня нагъзен белязан русняк ,та развали и нашата държава ма има изгледи да са пооправят нещата.

-
- Модератор
На мен ми хареса споделеното от Vatus. Пък и като започнахте казармената тема, да ви споделя случай, но не зная дали е истински :
Млад лейтенант, току що завършил военнното училище трие със спирт лещата на оптическия мерник. Учили са го, че почистването става с тънък слой и лееекинко напоил марлята със спирт. Минал обаче капитана, погледнал го и му демонстрирал как правилно се процедира - напълнил чаша със спирт, гаврътнал я на екс, след това издишал върху лещата и започнал да трие.
Млад лейтенант, току що завършил военнното училище трие със спирт лещата на оптическия мерник. Учили са го, че почистването става с тънък слой и лееекинко напоил марлята със спирт. Минал обаче капитана, погледнал го и му демонстрирал как правилно се процедира - напълнил чаша със спирт, гаврътнал я на екс, след това издишал върху лещата и започнал да трие.
- GODzillata
Ето още малко проза, на която попаднах в нета, явно визираща нашия депутатин:
От пазвата на Партията – майка,
и в близка дружба със червените велможи,
един ренегат тъй услужливо изпълзя,
на чужди и на свои се самопредложи.
В ежби привидни със другарите – капиталисти
кадрува настървено в партийните листи.
Повеля височайша го постави в комитет,
издигнал Гоцето за президент.
Той на Монтанската Матрона е васал,
за трийсет сребърника душата си е продал.
На ТИМ хариза пристана на Видин,
„по целесъобразност” митницата в Лом отиде.
От булевард Панония – артерията жива на града,
във джоба му се усвоиха милиони.
За него е бездънна кацата с меда –
тщеславие, охолство, власт безспирно гони.
Той е малък човек, а с голяма уста,
лакомо зинала да погълне света.
Тиква Воднянска – уродлива, чепата.
Казвам му името. И пускам водата.
Бахмамаму, тия от ГЕРБ не разбраха ли, че няма да видят и кьорав глас, ако тоя пак оглави листата?!
Те зат'ва и не спечелиха кметското място в града, пак зарад' тоа пустиняк!

От пазвата на Партията – майка,
и в близка дружба със червените велможи,
един ренегат тъй услужливо изпълзя,
на чужди и на свои се самопредложи.
В ежби привидни със другарите – капиталисти
кадрува настървено в партийните листи.
Повеля височайша го постави в комитет,
издигнал Гоцето за президент.
Той на Монтанската Матрона е васал,
за трийсет сребърника душата си е продал.
На ТИМ хариза пристана на Видин,
„по целесъобразност” митницата в Лом отиде.
От булевард Панония – артерията жива на града,
във джоба му се усвоиха милиони.
За него е бездънна кацата с меда –
тщеславие, охолство, власт безспирно гони.
Той е малък човек, а с голяма уста,
лакомо зинала да погълне света.
Тиква Воднянска – уродлива, чепата.
Казвам му името. И пускам водата.
Бахмамаму, тия от ГЕРБ не разбраха ли, че няма да видят и кьорав глас, ако тоя пак оглави листата?!

Те зат'ва и не спечелиха кметското място в града, пак зарад' тоа пустиняк!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Днес набързо още един змей
че не всички успяха да се вредят вчера
само ,че този е от 3.5 мм неръждавейка

и едно проектче с помоща на Ивеца , ама си е за мен и си го мотам отдавна и експерементирах и с дръжката и с формата *DRINK*

и задължителния тест

само ,че този е от 3.5 мм неръждавейка

и едно проектче с помоща на Ивеца , ама си е за мен и си го мотам отдавна и експерементирах и с дръжката и с формата *DRINK*

и задължителния тест