Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

мнението
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
мнението
Здравеите! та ето и аз да имам вапрос ..))) имам пра4ки от 2.75лб и макари биг пит за които сам сигорен че са добре за бг шараните но за праЧките не сам сигорен ....?? та питам защото мога да ги замениа за по тейки ? това исках да разбера марката е шимано ако това е вайно да се знае Биомастер 8000xта и пра4ките са Беаст Мастер 12 2 .75 ... молиа за мнението на по опитните колеги :Д благодариа
- valeri
- разбира нещата
отговор
2,75 лб. това ако е "либри" тва около 5,40 кг. на каква дължина са ако са до 2.50м стават ,но трабва малко майсторлък както писа колегата nasko2 и за работещия аванс също.Шарана си е шаран човек не знае как ще удари. та се подготви за по яко ,пък и малкото ще изкараш.за това на шаран се ходи със здрави тъкъми.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Вальо , такъмите на Ray-Ban са здрави , при това много здрави ! Особенно с макаретата спокойно си прави морски риболов за акули
Като гледам ако и бъкел да не отбирам от шаранджииство това си е Английски комплект работещ както и за шарковци по платените островни гьолове тъй и за изобилието от море около ЮК 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов