мнението

Модератор: sapuna

Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

мнението

Мнение от Ray-Ban »

Здравеите! та ето и аз да имам вапрос ..))) имам пра4ки от 2.75лб и макари биг пит за които сам сигорен че са добре за бг шараните но за праЧките не сам сигорен ....?? та питам защото мога да ги замениа за по тейки ? това исках да разбера марката е шимано ако това е вайно да се знае Биомастер 8000xта и пра4ките са Беаст Мастер 12 2 .75 ... молиа за мнението на по опитните колеги :Д благодариа
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Аз мисля че са ти добре,полови няколко пъти...с кълвяща риба и виж дали са ти удобни! :D
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Не са толкова важни пръчките, тези вършат работа, гледаи макарите и най вече авансът им. Ако не работи добре шарко ще ти каже чао, дали ще счупи куката или ще я изправи нямаш ли аванс работещ си довиждане.
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

лових с тиах шаранЧета по 1,2 кг. работиат добре меки са усещаш рибата ...знам ли за нещо по голиамо как ше са а макарите са страхотни особено авансат )
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

отговор

Мнение от valeri »

2,75 лб. това ако е "либри" тва около 5,40 кг. на каква дължина са ако са до 2.50м стават ,но трабва малко майсторлък както писа колегата nasko2 и за работещия аванс също.Шарана си е шаран човек не знае как ще удари. та се подготви за по яко ,пък и малкото ще изкараш.за това на шаран се ходи със здрави тъкъми.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Вальо , такъмите на Ray-Ban са здрави , при това много здрави ! Особенно с макаретата спокойно си прави морски риболов за акули :D Като гледам ако и бъкел да не отбирам от шаранджииство това си е Английски комплект работещ както и за шарковци по платените островни гьолове тъй и за изобилието от море около ЮК :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”