Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Мнение за ваглери Mochkov Supersonic
Модератор: sapuna
Мнение за ваглери Mochkov Supersonic
Здравейте колеги!В един магазин ми попаднаха въпросните ваглери намалени от 8 на 4 лева,видя ми се изгодно но никога не съм имал нищо от тази марка така че ако някой е имал работа с тях нека помогне
- kostakosta
- научил се да хвърля
Re: Мнение за ваглери Mochkov Supersonic
И кво общо има ваглера с бракониерите ???!!!
Последно промяна от kostakosta на Съб Мар 16, 2013 8:39 pm, променено общо 1 път.
Не се разбира 'що си забил питането си в <<бракониерския >> раздел, но що се отназя до ваглерите- биват за 4лв, особенно тези в които има пауново перо.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- nakata176
- научил се да хвърля
Иаз ползвам от тези ваглери и за сега съм доволен.
Извинявам се за грешката просто недоглежданеkostakosta написа:И кво общо има ваглера с бракониерите ???!!!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
kostakosta написа:И кво общо има ваглера с бракониерите ???!!!
Не всички са се родили научени ,кое къде да слагат....naskobo написа:Не се разбира 'що си забил питането си в <<бракониерския >> раздел, но що се отназя до ваглерите- биват за 4лв, особенно тези в които има пауново перо.
Като няма да помогнеш ,недей да пречиш.
Аз там съм пораснал...
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Е нали човека си каза, че биват за 4 лева ако имат и пауново перо! И аз съм на същото мнение!bobo_33333 написа:kostakosta написа:И кво общо има ваглера с бракониерите ???!!!Не всички са се родили научени ,кое къде да слагат....naskobo написа:Не се разбира 'що си забил питането си в <<бракониерския >> раздел, но що се отназя до ваглерите- биват за 4лв, особенно тези в които има пауново перо.
Като няма да помогнеш ,недей да пречиш.

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Днес си купих 3 ваглера от въпросната марка 6+6 грама 8+4 и 10+4 ,като ги пробвам ще споделя мнение
Тези които си купил са с малко големи утежнения за плашливи риби - платика , червеноперка........... хубаво e на ваглера да пише +1, +2, +3 max.
Няма такива колега ето какви грамажи има http://puffin.bg/index.php?item=1296&group=1andro43 написа:Тези които си купил са с малко големи утежнения за плашливи риби - платика , червеноперка........... хубаво e на ваглера да пише +1, +2, +3 max.
И ако лови на дълбочина над 4 метра какво прави с тия 1-2 грама по линията?andro43 написа:Тези които си купил са с малко големи утежнения за плашливи риби - платика , червеноперка........... хубаво e на ваглера да пише +1, +2, +3 max.

П.п.:Тялото на ваглерите балсово ли е?
И аз се зачудих с утежнение по линията от 1 грам лек вятър и голяма дълбочина как ще се лови.А иначе мисля че е балсово
-
- разбира нещата
Тогава плувките са другиvalio5 написа:И аз се зачудих с утежнение по линията от 1 грам лек вятър и голяма дълбочина как ще се лови.

Като ги пробваш напиши впечатления от тези ваглерчета.

Днес пробвах един 8+4 грама и съм много доволен ще си купя от цялата гама грамажи.Единственото което забелязах като минус е че малко плавно отразява кълването а не рязко но това може да е защото лежах на дъното.Пробвах да се вдигна на горе но там не ми кълвеше.Ловях бабушка с размери на едри гупета между другото и това да спомена