Лозенец

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Лозенец

Мнение от Wolf_1 »

Здравейте колеги,
ще ви бъда много благодарен ако ми дадете инфо за местата за риболов около Лозенец- каква риба има , на каква стръв кълве изобщо как да се подготвя за там тъй като скоро заминавам именно за там
Поздрави на всички :drinkers:
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Re: Лозенец

Мнение от Ivo_Ivanov »

къде се намира тоя ЛОЗЕНЕЦ ти от каде си. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Wolf_1 »

Изображение
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

така може....защото и до СОФИЯ имаме ЛОЗЕНЕЦ затова и попитах.
Изображение
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

:D Сега разбрах ,че Лозенец не е доста централен столичен район,а се намира ДО София-поне така твърди колежката :lol: .А що се отнася до курорта Лозенец(интересно,че това доста известно в последно време село,все още е непознато за някой) ,мога да кажа ,че има язовир-на около 2-3км в западна посока.Със сигурност вече и там има фургон :mrgreen: и не знам условията за риболов.Преди 20год точно точно там съм правил най-големия улов на шаран на плувка.Гъмжеше от риба и местните не я ценяха.Както и гърците казваха,че това са жаби.Преди 5 год,също бях там....само некви дребни перки,но казаха,че скоро е бил източван.Спирам,че се увлякох в спомени.
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
brineketo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brineketo »

Колега в ляво от големия плаж има скали отиваш най отпред на скалите,там можеш да пробваш на бомбарда за платерина и илария на морски(блатен) червей .Можеш да си го купиш от Приморско.Също така пробвай на дъно за същите риби, но търси чисто песъчливо място.Дано съм ти бил полезен и да споделиш резултата.Наслука.
fila
новобранец
новобранец

Мнение от fila »

Колегата казва за скалите в ляво от големия плаж, но можеш да опиташ и най-отпред на скалите в ляво от малкия плаж. Там също хвърлят за илария и платерина. Иначе за кая можеш да опиташ примерно някъде на входа на пристанището на Лозенец. Там има вълнолом и съм виждал че ловят кая. Приятно изкарване иначе, мястото е прекрасно :)
V93
новобранец
новобранец

Мнение от V93 »

jean11 написа: ... А що се отнася до курорта Лозенец(интересно,че това доста известно в последно време село,все още е непознато за някой) ,мога да кажа ,че има язовир-на около 2-3км в западна посока.Със сигурност вече и там има фургон :mrgreen: и не знам условията за риболов. ...
По пътя към въпросния гьол има табела "Забранено къпането и риболова" и никаква индикация, че в района има платен риболов ...
пепи 1
новобранец
новобранец

Мнение от пепи 1 »

Ако става въпрос за улов от брега ,рибата е все още навътре в морето. Едно момче за 4-5 часа взе 5 заргана от скалите на Мечата дупка. С лодка вече има приличен паламуд ама ходят по 2-3 мили навътре .Табелите които са видени на път за сладководните водоеми според мен са невалидни и са местна измишльотина, обаче на единия гьол рибата има тения а на другия доста змии.На моста на Караагач има кефали ,а от Велека отзивите са отчайващи.
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Здравейте и от мене.Вчера с колеги на скалите се получи доста интензивен риболов.От 6.30ч-13.00ч 30 броя платерини и 5бр.зарган.Отделно пуснати няколко маломерни зарганчета.Това от мене. :drinkers:изв.това е само моя улов :D
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Някой знае ли статута на язовира в село Велика до Лозенец?Дали е взет по аренда или свободен.И какви са условията за риболов там(колко пари се плаща и други неща)???
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Ако говорим за този между Лозенец и Велика преди 2 години спрях там .Беше платен риба никва за сметка на това кучетата на арендатора не ме оставяха без внимание а бяха все йедри на стада.Пет кинта на пръчка ако не се лъжа.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”