Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Лозенец
Модератори: emo vasilev, alekst
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
Лозенец
Здравейте колеги,
ще ви бъда много благодарен ако ми дадете инфо за местата за риболов около Лозенец- каква риба има , на каква стръв кълве изобщо как да се подготвя за там тъй като скоро заминавам именно за там
Поздрави на всички
ще ви бъда много благодарен ако ми дадете инфо за местата за риболов около Лозенец- каква риба има , на каква стръв кълве изобщо как да се подготвя за там тъй като скоро заминавам именно за там
Поздрави на всички

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Re: Лозенец

Дърпай и не му отпускай!
Колега в ляво от големия плаж има скали отиваш най отпред на скалите,там можеш да пробваш на бомбарда за платерина и илария на морски(блатен) червей .Можеш да си го купиш от Приморско.Също така пробвай на дъно за същите риби, но търси чисто песъчливо място.Дано съм ти бил полезен и да споделиш резултата.Наслука.
Колегата казва за скалите в ляво от големия плаж, но можеш да опиташ и най-отпред на скалите в ляво от малкия плаж. Там също хвърлят за илария и платерина. Иначе за кая можеш да опиташ примерно някъде на входа на пристанището на Лозенец. Там има вълнолом и съм виждал че ловят кая. Приятно изкарване иначе, мястото е прекрасно 

По пътя към въпросния гьол има табела "Забранено къпането и риболова" и никаква индикация, че в района има платен риболов ...jean11 написа: ... А що се отнася до курорта Лозенец(интересно,че това доста известно в последно време село,все още е непознато за някой) ,мога да кажа ,че има язовир-на около 2-3км в западна посока.Със сигурност вече и там има фургони не знам условията за риболов. ...
Ако става въпрос за улов от брега ,рибата е все още навътре в морето. Едно момче за 4-5 часа взе 5 заргана от скалите на Мечата дупка. С лодка вече има приличен паламуд ама ходят по 2-3 мили навътре .Табелите които са видени на път за сладководните водоеми според мен са невалидни и са местна измишльотина, обаче на единия гьол рибата има тения а на другия доста змии.На моста на Караагач има кефали ,а от Велека отзивите са отчайващи.
-
- новобранец
Здравейте и от мене.Вчера с колеги на скалите се получи доста интензивен риболов.От 6.30ч-13.00ч 30 броя платерини и 5бр.зарган.Отделно пуснати няколко маломерни зарганчета.Това от мене.
изв.това е само моя улов 

-
- вече хвърля и на тежко
Някой знае ли статута на язовира в село Велика до Лозенец?Дали е взет по аренда или свободен.И какви са условията за риболов там(колко пари се плаща и други неща)???
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Ако говорим за този между Лозенец и Велика преди 2 години спрях там .Беше платен риба никва за сметка на това кучетата на арендатора не ме оставяха без внимание а бяха все йедри на стада.Пет кинта на пръчка ако не се лъжа.