Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Макара за фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Re: Макара за фидер
От най-ниските ценови класове на "Шимно" лично аз бягам далеч!lishev_64 написа:Какво ще кажете за това Shimano: http://megafishing.bg/product/150/makar ... na-fd.html ...Имам в предвид големия размер 4000.
Едно "Риоби Екузима" е по -добрия вариант за мен....
Фидерчето е Адвенчър 3,90...за него ми е макарата.ivelin_1976 написа:С каква акция е фидера? За хеви си вземи размер 4000, а за медиум може да направиш компромис и с 3000. Но лично за мен грабвай едно Рьоби 4000 и си тиrobo_kop написа:Здравейте. Искам да попитам, дали тази макара става за фидер риболов![]()
п.п. не се заглеждай по размери за болонезета или шаранджийски
Всички Риобита 3000 и 4000 са със еднакви тела разликата е в диаметара и вместимоста на шпулата диаметара на шпулата на риоби 4000 е 50мм сищия е и на шимано 4000.robo_kop написа:Фидерчето е Адвенчър 3,90...за него ми е макарата.ivelin_1976 написа:С каква акция е фидера? За хеви си вземи размер 4000, а за медиум може да направиш компромис и с 3000. Но лично за мен грабвай едно Рьоби 4000 и си тиrobo_kop написа:Здравейте. Искам да попитам, дали тази макара става за фидер риболов![]()
п.п. не се заглеждай по размери за болонезета или шаранджийски
+1 за Риоби 4000