Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

иСКЪР И бОГРОВ
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
иСКЪР И бОГРОВ
Днес Събота на Искъра Коки, Иво ,Тедо , Аз и Фифи Щъркела, бяхме от към Шопока на "бетона" риболов нямаше никакъв.
По час , Коки и Иво се преместиха на Щъркела , след това минахме да ги видим .Риболов имаше на едър костур и перки , но тук там, което беше на прилично ниво.
Улова продължи по към София , удариха на 20лв. 5 шкембета в ресторант Стената , след това разходката свърши и към София.

66719.html]
[/URL]

Днес НЕДЕЛЯ , Аз и Веселинов на Богров .
С огромно желание за улов на трофейна щука завърши с 'КАПО ДИ ТУТИ ЛУЦИ Е КАРПЕ МОЛТО"
Щуката не кълвеше и реших да пробвам малко глезотиики за предстоящото състезание на Руен и се оказаха печеливши. Риболова протече и в компанията на Стефан с рекордна риба за деня 14,100 , много слънце и усмивки. Колегите Ицо и Rydo също хванаха доволно.
Стръвта и подхранката ще ги оставя в тайна мога да споделя , че пастата на Сону Баит с фибри се оказа много ефикасна, благодарности на Георги Леков "риболовен свят"за намирането и, както захранката, антаракторите и всичко което спомогна за днешния и предстоящите риболови.
За протокола, кепнахме над 50 риби със средно тегло между 5 и 9кг. 10-на малки и 3 над 10кг. 1 сомче и 1 амурче, щука 0 (хвърля си хайвера явно) имаще 3 тройни ръна ,1 четворен и доста двойни.
Благодарности за снимките и кеповете на колегите до нас.

По час , Коки и Иво се преместиха на Щъркела , след това минахме да ги видим .Риболов имаше на едър костур и перки , но тук там, което беше на прилично ниво.
Улова продължи по към София , удариха на 20лв. 5 шкембета в ресторант Стената , след това разходката свърши и към София.

66719.html]

Днес НЕДЕЛЯ , Аз и Веселинов на Богров .
С огромно желание за улов на трофейна щука завърши с 'КАПО ДИ ТУТИ ЛУЦИ Е КАРПЕ МОЛТО"
Щуката не кълвеше и реших да пробвам малко глезотиики за предстоящото състезание на Руен и се оказаха печеливши. Риболова протече и в компанията на Стефан с рекордна риба за деня 14,100 , много слънце и усмивки. Колегите Ицо и Rydo също хванаха доволно.
Стръвта и подхранката ще ги оставя в тайна мога да споделя , че пастата на Сону Баит с фибри се оказа много ефикасна, благодарности на Георги Леков "риболовен свят"за намирането и, както захранката, антаракторите и всичко което спомогна за днешния и предстоящите риболови.
За протокола, кепнахме над 50 риби със средно тегло между 5 и 9кг. 10-на малки и 3 над 10кг. 1 сомче и 1 амурче, щука 0 (хвърля си хайвера явно) имаще 3 тройни ръна ,1 четворен и доста двойни.
Благодарности за снимките и кеповете на колегите до нас.

Последно промяна от qno_zloo на Пон Апр 01, 2013 12:24 am, променено общо 1 път.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Re: иСКЪР И бОГРОВ
Докът заредят снимките, лаптопа прегря бре..
Иначе евала!
Иначе евала!

"The more you know, the less you carry"
-
- вече хвърля и на тежко
Нямам думи
Много сте ги наскубали,браво
Ако споделиш за царевиците и повдигачите на ЛС ще съм ти много благодарен
ПС Утре може да се пробвам и аз

Ако споделиш за царевиците и повдигачите на ЛС ще съм ти много благодарен

ПС Утре може да се пробвам и аз

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Останах без думи! Евала 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Браво.Не вярвах,че е останал чудски сиг в тоя язовир 

A водата на Искъра как е още? много ли е студена ?
- jorro11
- ще става разбирач
За останал е останал, само че шанса за хващането му е равен горе-долу на 5-ца от латарията.nikamb1 написа:Браво.Не вярвах,че е останал чудски сиг в тоя язовир
Побъркахте ми компа с тия хиляди снимки, но още по-ме впечатли скобата на язовиро :rolleyes:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Тези рибки на платеното Ви познават!
Всяка седмица ги рекламирате.
Станали са медийно известни!
Оставете ги на мира!Спазвайте закона за защита на животните!

Всяка седмица ги рекламирате.

Станали са медийно известни!

Оставете ги на мира!Спазвайте закона за защита на животните!

Последно промяна от haga на Пон Апр 01, 2013 12:31 pm, променено общо 1 път.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- jorro11
- ще става разбирач
Не е точно "скоба" ако съм те разбрал правилноnaskobo написа:Побъркахте ми компа с тия хиляди снимки, но още по-ме впечатли скобата на язовиро

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не е бе.pano64 написа:Много е объркано фотото иначе:![]()

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Убаво сигче, тая година са се размърдали здраво и се ловят все от тоя калибър. Да са ни живи и здрави и много да ни радватjorro11 написа:За останал е останал, само че шанса за хващането му е равен горе-долу на 5-ца от латарията.nikamb1 написа:Браво.Не вярвах,че е останал чудски сиг в тоя язовир

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ама това е малкия дето хванахме, има и големи , всички риби с плуват във водата.
Видата е студена още , мисля че риболова ще почне рязко след 10 дни.
Ето и клепчето.
Такъв панаир направихме.
http://youtu.be/NNHzaMl9pUk
Иначе бяхме с се подготвили много добре, това ако беше лятото сигуро със по 20 кг на човек щяхме да завършим.
Видата е студена още , мисля че риболова ще почне рязко след 10 дни.
Ето и клепчето.
Такъв панаир направихме.
http://youtu.be/NNHzaMl9pUk
Иначе бяхме с се подготвили много добре, това ако беше лятото сигуро със по 20 кг на човек щяхме да завършим.