Юруш на Искъро vol.2

Модератори: bobopeli, sapuna

yuzo
фен клуб-скобар

Re: Юруш на Искъро vol.2

Мнение от yuzo »

pampasa написа:
viiksan написа:На една от снимките се вижда ролер за щека,някой лови ли на плувка,излезе ли нещо?!
В момента на плувка се лови повече ,отколкото на фидер (примерно). :wink:
да на мач лових аз другите на фидер и на мача имаше по добри резултати:)
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

topsoft написа:
chirusa_bg написа: 1. Въпроса ти беше тъп, ако изобщо беше въпрос. - не беше въпрос , а констатация и не знам ти кой баш беше да ми обясняваш дали е тъп.

2. Няма никакво значение, кой седи зад фидера - грешка, значението при равни други условия е огромно , ама ти няма как да го знаеш, щото фидер си хващал сигурно два пъти в живота, а аз доста бой съм изял от такива" дето няма значение", че са зад фидера

3. Местата, на които се ходи масово са едни 500м и също са абсолютно равностойни за риболов на фидер - хаха, да бе да, като няма значение що ходим посреднощ

4. Къде се намират и каква презентация предпочитат - да, ако рибите ги няма, няма как да ги хванем, ама едва ли е необходимо да си гений за да се сетиш

5. Необходимо е да им подръпваш и помръдваш, за да ги накараш да вземат. Фидера не я предлага. - това ако си го беше запазил за себе си, немаше да сбъркаш, ама никак

6. По-доволни ще са тези, които могат да замятат точно де, :lol:
А още по-доволни ще се тези, които ползват кълцан торен. - е с това няма как да не се съглася
В заключение ще кажа, че това, че вчера някой ги е ловил на едно място по-добре на мач, не значи че 50 метра в ляво друг не би ги сцепил с директен или на фидер примерно.
Ай със здраве и оставете хората да си преценят кога как да ловят, няма нужда от информация от тип "кълве на плувка". Както знаем, нито аз нито вие споделяме публично нещо съществено.
Защо се заяждаш така с Чируза.
Той така се е постарал да обясни всичко и толкова подробно.
Това му е най дългия пост от сумати и време насам :D .
И то в услуга на много хора.
Като искаш отговор на въпроса си ...имай малко уважение поне за труда на отговорилия.
Аватар
achocom
новобранец
новобранец

Мнение от achocom »

Защо се заяждаш така с Чируза.
Той така се е постарал да обясни всичко и толкова подробно.
Това му е най дългия пост от сумати и време насам .
И то в услуга на много хора.
Като искаш отговор на въпроса си ...имай малко уважение поне за труда на отговорилия.

+1
Едва ли има тема във форума без някакъв вид заяждане, ама иначе няма да сме българи...
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! :fishing3:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”