Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каде е Щуката около София!!!
Модератор: sapuna
- Shiko
- новобранец
- Обратна връзка:
Каде е Щуката около София!!!
Здравейте може ли някой да ми даде някаква информация каде да ходя за щука тази седмица около София.Аз съм много голям новак в риболова на щука и съм се запалил много.Вече ходих на Негован и на едно язовирче до с.Равно поле и нищо.Предварително ви благодаря!
- MITKO70
- кандидат преподавател
С въдици щуката няма да я изловиме,нито е изловена.Други са проблемите,да голямото стълпотворение я е наплашило по удобните места а и мрежите през годините си казват думата.Има и друго нещо ,сега през пресевната на Кривина вече не дават да минаваш.И цялият този район от към пресевната ,а и голямия шавар от плажа нагоре е недостъпен.Нормално щуката да се изтегли на там.Убедих се преди време в това,едни с лодка направиха там страхотен риболов.
Всичко може,но не всеки го можe.

- MITKO70
- кандидат преподавател
На Челопечене е малко трудно влизането,трябва през Богров,старото сметище но при дъжд оставяш далече колата.О нзи ден на връщане от Богров минах от там и видях как извадиха 2щуки близо по 1м. но за съжаление с ...мрежа!??Излиза и бяла на тапи ,но трябва лодка.Я вно бяха местни-от селото или от фирмата която го стопанисва/вади пясъка/Това е тъжната действителност.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Арката гамжи от риба
на арката излизат много яки Щуки.
тарсете ги то4но преди самата да се влее в Струма.
тарсете ги то4но преди самата да се влее в Струма.
Ет ти Риба ет ти две, а баба Щука пак дойде
...................да ядеееее:):)
...................да ядеееее:):)
-
- разбира нещата
MITKO70 написа:С въдици щуката няма да я изловиме,нито е изловена.Други са проблемите,да голямото стълпотворение я е наплашило по удобните места а и мрежите през годините си казват думата.Има и друго нещо ,сега през пресевната на Кривина вече не дават да минаваш.И цялият този район от към пресевната ,а и голямия шавар от плажа нагоре е недостъпен.Нормално щуката да се изтегли на там.Убедих се преди време в това,едни с лодка направиха там страхотен риболов.
На богров като бях няколко пъти,там има някакви дето карат джетове и водни ски!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!