Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботни платики
- jasonsmith
- разбира нещата
Съботни платики
Взаимствам от темата на Трънския, ама надявам се няма да се сърди.
Софийското море се представи доста успешно днес, въпреки липсата на каквато и да било захранка, и само една кутийка шарен и торен:

Риболова започна към 13ч, и завърши към 16, наспах се добре, и не бързах за никъде
.
На плувка, повод 0.10, кука 16. Рибите са много мудни, но за сметка натова напъпили здраво, и вече готови да хвърлят хайвер.
Р.С. Нивото на язовира е много ниско, не очаквах да е толкова празен, като го видях.
Р.С. 2 : За първи път от четири години ме проверяват, евалата на ИАРА (не че провериха живарника, но поне се зарадвах, че ми изискаха билета)!
Софийското море се представи доста успешно днес, въпреки липсата на каквато и да било захранка, и само една кутийка шарен и торен:

Риболова започна към 13ч, и завърши към 16, наспах се добре, и не бързах за никъде

На плувка, повод 0.10, кука 16. Рибите са много мудни, но за сметка натова напъпили здраво, и вече готови да хвърлят хайвер.
Р.С. Нивото на язовира е много ниско, не очаквах да е толкова празен, като го видях.
Р.С. 2 : За първи път от четири години ме проверяват, евалата на ИАРА (не че провериха живарника, но поне се зарадвах, че ми изискаха билета)!
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Re: Съботни платики
Ах как чепкаш болната тема с тия платикиииии
чак във вторник (ако времето е благосклонно) ще се метна до Искъра
Евала за рибите!

Хубави риби! Като за три часа риболов- добре. Относно нивото- доста над миналогодишното по това време е.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Представям си ако имаше и захранка
браво колега екста платики

- MITKO70
- кандидат преподавател
Евала за риболова,тръгна си стабилно,интересно от кога ще е забраната.За нивото ,като гледах едни снимки в друга тема от Щъркела,хич не е ниско за сезона,тепърва ще влезе много вода.Дано напъпилите платики си плуват повечето,защото стават все по- редки,това че излизат в даден момент,някой го разбират грешно 

Всичко може,но не всеки го можe.

Ако беше казал,че знаеш къде е старческия дом, щех и аз да дойдем 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Брех явно на плитко си ги ловил тия платики,че гледам имат черен загар по гърбината
Аз вчера си врътнах едно полу-капо ама пък седях до тъмно за сметка на това

Аз вчера си врътнах едно полу-капо ама пък седях до тъмно за сметка на това

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- jasonsmith
- разбира нещата
Ако и аз знаех, че ще фанеш 15 + на тайното място, и аз щях да стана и да дойда по тъмно!topsoft написа:Ако беше казал,че знаеш къде е старческия дом, щех и аз да дойдем

Личи си трънската школа по риболовTRANSKI RIBAR написа:Брех явно на плитко си ги ловил тия платики,че гледам имат черен загар по гърбината![]()

Това май са най-едрите платики от началото на сезона. Поздравления, за толкова кратко време такъв успешен риболов.
Първенец на сезона( засега
) 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Чудесен излет!

- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
Страхотни джапанки 46 номер 

- nikolaiiliew
- сериозен играч