EXAGE AX COMPETITION
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
EXAGE AX COMPETITION
Здравейте колеги щекари!Тази година наблюдавах три сьстезания покрай Варна и се запалих много по риболова с щека/вьпреки че и трите сьстезания бяха спечелени с мач прьчки/Сьбрал сьм пари за хубава щека,какво ще кажете за Шиманото?
Питам за Ексийджа ,защото има обява за такьв с ремонтирано 7-мо коляно и сьс строшен топсет за600лв.Като излючим този форум на всякьде в чуждите форуми ме сьветватда не си купувам Ексийдж!Всички ме насочват кьм Мавьрските Щеки,а именно новите 271 и 301,Колмик или Мило.Казват, че от Шиманата си струвал парите само и единствено Спийд мастера ????!!???
-
- научил се да хвърля
Теkниум xта 13м. е по евтин и по добар от Еxаге да не говорим за Беаст Мастер за Спеед Мастер веЧе знаеш kарп kрунЧер сащо става малко по тежиЧак е но е добар по големи риби ....аз сащо сам фен на Шимано но ако искаш погледни и другите марки ?/ незнам защо никои не пише за Гарболино те правиат невероятни щеки Даива сащо не са зле..)) но изборат си е твои ..всащност какав ти е будйета за щека ??? http://picbg.net/album.php?u_id=9207BJEiJ
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Техниума на тегло го докарва но иначе е много по-мек от Ексийджа.Теkниум xта 13м. е по евтин и по добар от Еxаге да не говорим за Беаст Мастер за Спеед Мастер веЧе знаеш kарп kрунЧер сащо става малко по тежиЧак е но е добар по големи риби ....
Спийдмастъра и Бийстмастъра са в друг ценови клас!!!!
Мавер 271 можеш да видиш в Майсторски риболов ако все още има и гола цената му мисля че е 1300лв.
От Аглия със сигурност можеш да си купиш на по-добра цена, особено втора употреба.