EXAGE AX COMPETITION

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

green
новобранец
новобранец

EXAGE AX COMPETITION

Мнение от green »

Здравейте колеги щекари!Тази година наблюдавах три сьстезания покрай Варна и се запалих много по риболова с щека/вьпреки че и трите сьстезания бяха спечелени с мач прьчки/Сьбрал сьм пари за хубава щека,какво ще кажете за Шиманото?
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

За тези пари които струва трудно ще се намери нещо по-добро.
От този модел в БГ има вече доста, двама приятели ловят с такива и са доволни.
Все пак изчакай да видиш новия модел Ексийдж Про, малко по-тежък е но предполагам и по-здрав което е от значение за начинаещ щекар.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

A колко струва тази щека и колко е дълга? И аз ще купувам шека та затова се интересувам.
Наслука!
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Старата Ексийдж е около 1100-1200 лева гола новата Ексийдж Про ще е малко по-скъпа.
Хубаво е човек да си купи пакета защото след това ако ги добавя отделно излиза доста по-скъпо.
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

iogo,благодря за инфото, а ти с каква щека ловиш?
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

С Тика Суперлайт 2 ловя/940 гр на 13 метра/, 100 грама е по-тежка от стария Ексийдж и малко по-мека но за сметка на това много здрава.
Новия Ексийдж е горе долу с това тегло но предполагам ще е по-добре балансиран и твърд.
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

Питам за Ексийджа ,защото има обява за такьв с ремонтирано 7-мо коляно и сьс строшен топсет за600лв.Като излючим този форум на всякьде в чуждите форуми ме сьветватда не си купувам Ексийдж!Всички ме насочват кьм Мавьрските Щеки,а именно новите 271 и 301,Колмик или Мило.Казват, че от Шиманата си струвал парите само и единствено Спийд мастера ????!!???
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

Теkниум xта 13м. е по евтин и по добар от Еxаге да не говорим за Беаст Мастер за Спеед Мастер веЧе знаеш kарп kрунЧер сащо става малко по тежиЧак е но е добар по големи риби ....аз сащо сам фен на Шимано но ако искаш погледни и другите марки ?/ незнам защо никои не пише за Гарболино те правиат невероятни щеки Даива сащо не са зле..)) но изборат си е твои ..всащност какав ти е будйета за щека ??? http://picbg.net/album.php?u_id=9207BJEiJ
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

Отделил сьм 1500лв,но мой приятел които сьщо е много запален си е купил от Англия някаква Дайва/втора рька/,още не знам модела,но била мачова за 600 паунда!Маи ще му давам парите на него,и без това е 100 пьти по в час от мен , да ми избере нещо.
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

аз сащо сам в Енгланд и те уверявам Че тък изборат е огормен и cените са доста по ниски от тези в бг ....за тези пари 500 и отгоре мойеш да си вземеш наистина хубава щека има доста саитовве в които се продават щеки на достапни cени някаде срещах дори Антарес за 1 000 паунда
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

Щеката на моя приятел е Connoisseur и е с 5 топсета.Тези дни ще се врьща и ще я тестваме заедно!
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Теkниум xта 13м. е по евтин и по добар от Еxаге да не говорим за Беаст Мастер за Спеед Мастер веЧе знаеш kарп kрунЧер сащо става малко по тежиЧак е но е добар по големи риби ....
Техниума на тегло го докарва но иначе е много по-мек от Ексийджа.
Спийдмастъра и Бийстмастъра са в друг ценови клас!!!!
Мавер 271 можеш да видиш в Майсторски риболов ако все още има и гола цената му мисля че е 1300лв.
От Аглия със сигурност можеш да си купиш на по-добра цена, особено втора употреба.
green
новобранец
новобранец

Мнение от green »

iogo, а ти имаш ли впечатления за някой от Мавьрите-271,301 или371?Шарановите модели не ме вьлнуват,имам си една мекица на Колмик с която репетирах до сега.
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Пипал съм но не съм ловил с такива.
Нищо не мога да кажа.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”