АКЦИЯ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

valeri написа:КОЛЕГИ СЕЗОНА НА РИБАТА НЕ Е В РАЗГАРА СИ ТАКА ЧЕ:всеки може да отдели малко средства за дома. АЗ СЪМ ЗА :D
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Емо, преведох преди малко колкото са ми финансовите възможности. Призовавам колегите да подкрепят акцията!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Винаги ми е било драго когато хора мислят като хора и помагат на други хора !

Краси за чии ти требваше да се абиш да пишеш ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Nedeltcho Delev написа:
Краси 7650 написа:Ами правете си я тогава
Краси ако не ти харесва идеята,просто не коментирай излишно,все пак има тук хора които биха се повлиали от такива мнения,ако нямаш,нямаш,никой няма да ти се расърди че не си дал.

аз ще му се разсърдя... Краси 7650 като ти е скъпо хобито си е твоя работа... а щом можеш да даеш много пари за скъпо хоби значи можеш и да си спестиш един скъп излет и да помогнеш на децата може и с 10лв да е но да го направиш.... незнам, предполагам това 76 ти е набора ако е така трябва сериозно да засрамиш защото човека е подел инициатива и има съпричастни а ти се жалваш че ти е скъпо хобито... това е пълен абсурд
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Супер си при първото слизане до Смолян и пращам.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Темата поражда интерес до момента е видяна от580 човека.Ако половината участват дори със символични суми ще се получи добър подарък за дома.Емо,ако ти се вижда малка сумата може да удължиш до 20.12 и тъкмо за коледа ще получат парите/или както решите/.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: И аз пуснах някоя пара днес ......... :roll: И ме осени една идея с коята можем да доразвием АКЦИЯТА В ПРАВИЛНА ПОСОКА :lol:
:idea: Както е видно в нашия (Магазин naRiba.com) постоянно някой продава по нещо дето вече не му върши работа :lol: Та мисълта ми е довечера като се приберем по къщите да разровим Такъмите и тези които нямаме намерение да ползваме или не ни пасват по дадена причина да ги обявим за продажба в полза на АКЦИЯТА, и така париците получени по този начин да бъдат внесени от стария собственик........ На въдицата примерно :idea:

:idea: Просто продажбите да са обявени като АКЦИЯ ДА става ясно за копувачите :idea: А и в слечая и копувача и продавача ще са полезни :roll: и за акцията и за хобито :wink:

Надявам се да се получи нещо........ нека тези които не се вълнуват от идеята просто да я подминат...... :arrow:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:bear: :bear: :bear: :bear:

Днес и аз преведох пари!
Призовавам всички колеги, които са се включили активно в АКЦИЯТА (превели са някакви средства по сметката) да пишат по "две думи" в темата! Може и да е малко нескромно, но смятам, че това е начина да се стимулират колегите които все още се колебаят!
Идеята на колегата ANGEL 123 е страхотна и предоставя още един начин на тези, които имат желание да помогнат!
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Намирам тази идея за много похвална. Утре ще внеса и моята лепта за клаузата!
Наслука!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Минах през Райфайзен-сумата е малка,ама съм пред заплата!Другата седмица-пак! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И аз съм готов.
Успех
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Айде и от мен една скромна сумичка,само искам да оточня,търсете СИБАНК,че не бях прочел внимателно отпред и голяма мотавица беше,другите банки вземат по 5 /пет/лева такса превод :wink: :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Неделчо , 4 или 5лв. такса са сал ако се плаща през каса :wink: Превод по сметка че дори и плащане през пос е доста по тънко а и не се редиш никъде :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

И аз ще се включа колеги, редовно давам пари за благотворителност, особено по Коледа и особено за кампаниите на БТВ, Българската Коледа, Твоята помощ, за децата на загиналите служители на МВР и тн. Обаче, първо искам да питам защо не превеждаме парите директно в сметката на дома за сираци в Нови Хан, а в личната сметка на Емо Василев в Перник. Не се съмнявам в искренните му намерения, само питам каква е целта? Ако може обяснете, за да е ясно за всички.
нямам живарник
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

hristotihov написа: Обаче, първо искам да питам защо не превеждаме парите директно в сметката на дома за сираци в Нови Хан, а в личната сметка на Емо Василев в Перник. Не се съмнявам в искренните му намерения, само питам каква е целта? Ако може обяснете, за да е ясно за всички.
Благодаря ви за участието !

Първо - не знаехме каква сума ще събереме , затова решихме да участваме предметно - имаше съмнения , че преведените пари няма да отидат по предназначение !

На 10-и проверявам колко сме събрали и ще решиме какво да се купува !

Две запитвания съм направил към дома , но до сега нямам отговор - единия им телефон дава постоянно заето ! Утре ще се пробвам пак !

От банката казаха , че ще ми направят извлечение - така , че ще имаме пълно инфо за преводите , а след това за разходите - фактури !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”