Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Питане за платени водоеми около Дряново
Модератор: Кърцата
Питане за платени водоеми около Дряново
Здравейте колеги,
предстои ми кратка почивка в Дряново и искам да ви попитам за платените водоеми в района какво дават като риба и какви са условията ,тъй като сме в забраната и любимата река Янтра няма как да я посетя.Не обичам да ходя по платени водоеми но за момента няма друг вариант
.Мисля да ловя с щека.
Предварително ви благодаря !
предстои ми кратка почивка в Дряново и искам да ви попитам за платените водоеми в района какво дават като риба и какви са условията ,тъй като сме в забраната и любимата река Янтра няма как да я посетя.Не обичам да ходя по платени водоеми но за момента няма друг вариант

Предварително ви благодаря !
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Питане за платени водоеми около Дряново
Река Янтра има свободен участък в центъра на Габрово.
Платените около Дряново,май са около с.Ловнидол и Търхово,щото,дряновци все там ги засичам
Платените около Дряново,май са около с.Ловнидол и Търхово,щото,дряновци все там ги засичам

Аз там съм пораснал...
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
И на двата в момента не се обажда почти нищо за съжаление. Ние Дряновци винаги сме много прецакани през забраната. Най-близките ни дестинации за риболов са на 50км...
Мерси колеги за инфото,
ще се пробвам на един от двата язовира пък каквото стане важно е както се казва да сме сред природата
.Само още един въпрос дълбочината как е там и дали става за риболов с щека.
ще се пробвам на един от двата язовира пък каквото стане важно е както се казва да сме сред природата

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Иди на Ловни дол там става и таксата е само 2лв.
ok мерси колега