гр.Стамболийски

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

гр.Стамболийски

Мнение от ribata92 »

Здравейте получих горе-долу достоверно инфо,че на завода на град Стамболийски има утайници ,в които е бъкано с риба(малка и голяма) и не се плаща нищо...
И тъй акто ми разбиха надеждите за Куклен ако някой е ходил да каже.Също знам,че около стамболийски имало някви платени язовирчета,но нямам инфо за тях.Ако някой знае нещо да казва я в темата,я на лично...
Кажете и на какво излиза! :lol: :lol:
То риба има ама водата е повече.
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Ходил съм там, преди 2-3 години.Не си спомням много ,но мисля ,че нищо не хванахме.Имаше доста местни,които казваха ,че има доста риба.Спомням си ,че оставихме колата поне на километър от утайниците.Времето беше сходно на днешното.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 555

Мнение от ribata92 »

saksi написа:Ходил съм там, преди 2-3 години.Не си спомням много ,но мисля ,че нищо не хванахме.Имаше доста местни,които казваха ,че има доста риба.Спомням си ,че оставихме колата поне на километър от утайниците.Времето беше сходно на днешното.
ясно а тия утайници колко са големи и колко на брой са ..доколкото знам са 2 ама не съм сигурен..иначе блгр все пак..
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Мисля,че са три.Ами да кажем 100/200 метра.Такива са двата ,а мисля ,че има и един по малък.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 555

Мнение от ribata92 »

saksi написа:Мисля,че са три.Ами да кажем 100/200 метра.Такива са двата ,а мисля ,че има и един по малък.
ок благодаря много.Като отида исе върна няма значение оттам или др място ще дам инфо ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”