Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

гр.Стамболийски
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
гр.Стамболийски
Здравейте получих горе-долу достоверно инфо,че на завода на град Стамболийски има утайници ,в които е бъкано с риба(малка и голяма) и не се плаща нищо...
И тъй акто ми разбиха надеждите за Куклен ако някой е ходил да каже.Също знам,че около стамболийски имало някви платени язовирчета,но нямам инфо за тях.Ако някой знае нещо да казва я в темата,я на лично...
Кажете и на какво излиза!

И тъй акто ми разбиха надеждите за Куклен ако някой е ходил да каже.Също знам,че около стамболийски имало някви платени язовирчета,но нямам инфо за тях.Ако някой знае нещо да казва я в темата,я на лично...
Кажете и на какво излиза!

То риба има ама водата е повече.
-
- фен клуб-скобар
555
Ходил съм там, преди 2-3 години.Не си спомням много ,но мисля ,че нищо не хванахме.Имаше доста местни,които казваха ,че има доста риба.Спомням си ,че оставихме колата поне на километър от утайниците.Времето беше сходно на днешното.
-
- ще става разбирач
Re: 555
ясно а тия утайници колко са големи и колко на брой са ..доколкото знам са 2 ама не съм сигурен..иначе блгр все пак..saksi написа:Ходил съм там, преди 2-3 години.Не си спомням много ,но мисля ,че нищо не хванахме.Имаше доста местни,които казваха ,че има доста риба.Спомням си ,че оставихме колата поне на километър от утайниците.Времето беше сходно на днешното.
-
- ще става разбирач
Re: 555
ок благодаря много.Като отида исе върна няма значение оттам или др място ще дам инфоsaksi написа:Мисля,че са три.Ами да кажем 100/200 метра.Такива са двата ,а мисля ,че има и един по малък.