Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Меки тройки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Меки тройки
Омръзна ми да оставям блесни по закачки в реките,пък след забраната мисля да повъртя някой и друг път,та въпросът ми е какви тройки да взема,та да заменя тия на блесните и воблерите.Чел съм за златен лъв на Канеле,но не ги намерих в нета.Молбата ми е да ми препоръчате някакви куки,които да се изправят при по голямо натоварване.
Re: Меки тройки
Здравей колега,
преди време и аз като теб реших да ползвам меки куки със същата цел и се бях насочил към тези:

Според мен обаче, това начинание е до голяма степен безсмислено. Причината е, че когато веднъж закачих по-здрава тройка в едно дърво успях да я откача като изкривих жилото, а веднага след това закачих такъв оунър и скъсах. Тази случка ме наведе на мисълта, че много зависи как ще се забие тройката, по-дълбоко или по-плитко, едно или 2 жила и т.н.
Мен ако питаш пробвай първо с евтини примамки и като се ориентираш поне горе-долу пробвай с по-скъпите, а и загубите са неизменна част от спининга
Поздрави и успех !
преди време и аз като теб реших да ползвам меки куки със същата цел и се бях насочил към тези:

Според мен обаче, това начинание е до голяма степен безсмислено. Причината е, че когато веднъж закачих по-здрава тройка в едно дърво успях да я откача като изкривих жилото, а веднага след това закачих такъв оунър и скъсах. Тази случка ме наведе на мисълта, че много зависи как ще се забие тройката, по-дълбоко или по-плитко, едно или 2 жила и т.н.
Мен ако питаш пробвай първо с евтини примамки и като се ориентираш поне горе-долу пробвай с по-скъпите, а и загубите са неизменна част от спининга

Поздрави и успех !
-
- новобранец
Колега пробвай тези дето в магазина ги продават на бройка по около 30-40ст.. С плетено влакно 0.10-0.12 се изправят при закачка,така обаче рискуваш да изгубиш някоя риба ,тъй като и неголеми щуки се справят с по качествени от посочените тройки.А тези куки дето ги е посочил колегата според мен са доста качествени 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
оф каде са тези големи риби кадето ще ги изтървем все с меките куки нз .......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Качествени са колега, доста остри и не пропускат, но са мекиtisho_stz_ написа:...А тези куки дето ги е посочил колегата според мен са доста качествени

-
- ще става разбирач
[/quote]
Качествени са колега, доста остри и не пропускат, но са меки
[/quote]
Меки твърди все тая,сещаш се за тая снимка нали
Като е писано рибата да е твоя си е твоя,като е писано да скъсаш ще скъсаш 
Качествени са колега, доста остри и не пропускат, но са меки

-
- вече хвърля и на тежко
Това е правилната тема : http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=30481" onclick="window.open(this.href);return false; и мое да попрочетете малко, ако не сте много заети да давате акъл някому другиго в момента...
Това какво точно трябва да значи ? Не трябваше ли да отговаряме на колегата ?Petur60 написа:...ако не сте много заети да давате акъл някому другиго в момента...