Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платени водоеми около Пловдив.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Платени водоеми около Пловдив.
На полицейския ( Cocoon lake - по ново му ) в момента вадили много каракуда. Имам инфо от сигурен източник от вчераВуйчо-Ваньо написа:Като спомена каракудата ми дойде на ум да ви питам къде по това време може да отиде човек и да си направи кефа цял ден да мъкне каракуди?Ако може да са и с прилични размери де а не "бръснарски ножчета".

- dimmitov
- ще става разбирач
Митов , Димитър Митов се казавам, не Димитровbutnik написа:Димитров,заедно ще сме в петък,таман ще станеш филмова звездаdimmitov написа:5лв е таксата на Лилята, няма ограничения на броя въдици, което е логично при положение че рибата се плаща.Бутников отива утре, аз отивам в петък живот и здраве.Инфо ще има.Отложи се днешното представление,поради заболяване на един от големите шарани
Още малко инфо за два водоема-Микрото официално се открива за риболов в събота,като завчера са пуснати 7 тона шаран между 1 и 2кг,в таксата влиза до 5 бр шарани,а плевела е фри.И от понеделник се отваря още един водоем в близост до с.Стряма,5лв такса ,като в нея се включва плевелната риба/костур над 500гр,уклей,каракуда,кефал/ шаран,амур,щука,бяла риба се заплащат отделно..Подробности в снимки и пътеводител в понеделник.Водоема не е пускан до сега за риболов и не е вадена риба от него.

Само за снимки сме

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- larybalky
- научил се да хвърля
На полицейския по думите на арендатора от петък има хванат един 11кг шаран и един амур 6кг в сряда това е по тяхна информация.Това което видях са 10 човека с по 15 -20 каракуди около 150-200гр.Н двете клетки на края на селото извадих 12 каракуди под 100гр.Шаран не пипна на никой.
Мераклия
Някакъф Телефон За Връзка , и Каква Е Таксата на Микрото ще може ли да ми кажеш?butnik написа:Димитров,заедно ще сме в петък,таман ще станеш филмова звездаdimmitov написа:5лв е таксата на Лилята, няма ограничения на броя въдици, което е логично при положение че рибата се плаща.Бутников отива утре, аз отивам в петък живот и здраве.Инфо ще има.Отложи се днешното представление,поради заболяване на един от големите шарани
Още малко инфо за два водоема-Микрото официално се открива за риболов в събота,като завчера са пуснати 7 тона шаран между 1 и 2кг,в таксата влиза до 5 бр шарани,а плевела е фри.И от понеделник се отваря още един водоем в близост до с.Стряма,5лв такса ,като в нея се включва плевелната риба/костур над 500гр,уклей,каракуда,кефал/ шаран,амур,щука,бяла риба се заплащат отделно..Подробности в снимки и пътеводител в понеделник.Водоема не е пускан до сега за риболов и не е вадена риба от него.
-
- разбира нещата

1 номер е Трофея - 10лв и рибата без пари
2 номер също е 10лв и рибата без пари

-
- научил се да хвърля
Оправиха ли пътя до полицейския в труд че мойта кола е малко ниска и само това ме спира за сега
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Като знам в какво състояние беше,не очаквам да са го оправили вече,но все пак да кажат колегите,които са ходили скоро.

- genov_eng
- научил се да хвърля
За каракуда, колеги, ви препоръчвам Руенското езеро. На 25.04.2013 за 4 часа - 10-12 кг. На плувка. Фидера го зарязах, защото не смогвах. Стръв - всякаква.
COCOON LAKE - Пашкулското езеро на 4км. от гр.Пловдив (полицейския рибарник)
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=136&t=76400" onclick="window.open(this.href);return false;

пътя е в добро състояние,няма оплакал се колега
Очакваме Ви
Очакваме Ви

Благодаря колега.Днес бях там(на номер 2).Общо около 20 души бяхме,което за там било странно малко.Хванаха се само 2 риби-шаранчета около килограм и половина(без да броим каракудките по 200-300 грама) което също по думи на други колеги е странно малко за там.Колега който вчера също е ходил сподели че всеки е хванал по 3-4 риби,но днес не беше така.Това е ощо взето.kRaikkonen написа:
1 номер е Трофея - 10лв и рибата без пари
2 номер също е 10лв и рибата без пари
Колега може ли малко инфо за този водоем-къде се намира,отворен ли е вече.butnik написа:dimmitov написа:И от понеделник се отваря още един водоем в близост до с.Стряма,5лв такса ,като в нея се включва плевелната риба/костур над 500гр,уклей,каракуда,кефал/ шаран,амур,щука,бяла риба се заплащат отделно..Подробности в снимки и пътеводител в понеделник.Водоема не е пускан до сега за риболов и не е вадена риба от него.
- dimmitov
- ще става разбирач
За Стряма и на мен ми е интересно, в неделя и понеделник съм свободен и ще наобиколя ония край, Дрангово и евентуално Стряма, стига инфото от Бутников да е обнадеждаващо.Много ми е интересно къде се намира този водоем до Стряма, аз горе-долу познавам района там и не се сещам за такъв водоем, което естествено не означава че няма.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч