Платен водоем около Панагюрище

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
mackapa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Платен водоем около Панагюрище

Мнение от mackapa »

Здравейте,
След 10 дни ще съм в Панагюрище и ме интересува къде мога да отида на платен водоем там. Мисля да ловя на дъно. Условията общо взето не ме интересуват, стига да не са от типа: задължително с антибиотик и дюшече, рибата да не се вдига на повече от половин метър от земята и след бързи снимки да се пуска веднага обратно в язовира ... :)
Благодаря!
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Платен водоем около Панагюрище

Мнение от oldman »

По това време на годината аз ходя на Тополница. За големи риби е студено още. Можеш да идеш на 1 рибарниче по пътя за Пирдоп, имаше хора преди няколко дни, ама дали ловят - не знам. Можеш да идеш и на Братаница - той е свободен - с билет. Има един и по пътя за Пазарджик, ама май още не работи. Това е , което знам.
Сомът обича смелите!
Аватар
mackapa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mackapa »

oldman написа:По това време на годината аз ходя на Тополница. За големи риби е студено още. Можеш да идеш на 1 рибарниче по пътя за Пирдоп, имаше хора преди няколко дни, ама дали ловят - не знам. Можеш да идеш и на Братаница - той е свободен - с билет. Има един и по пътя за Пазарджик, ама май още не работи. Това е , което знам.
Колега, би ли ми разяснил къде точно е това рибарниче по пътя за Пирдоп? Също тоя, който е по пътя за Пазарджик, за Газян ли говориш?
Благодаря
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

За Газян. Казва се Молей - като се изкачиш на високото, ще го видиш - до пътя е - има и табела.
Сомът обича смелите!
Аватар
mackapa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mackapa »

oldman написа:За Газян. Казва се Молей - като се изкачиш на високото, ще го видиш - до пътя е - има и табела.
Благодаря! :)
IvayloA
новобранец
новобранец

Мнение от IvayloA »

а някой може ли да се включи и за водоемите към Старосел в тази посока дали няма нещо интересно.Основно и мен ме интересува шаранския риболов :D
Аватар
mackapa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mackapa »

ъп дет се вика. :-) Хайде някой да сподели, че Събота наближава ... :)
parbaliev
новобранец
новобранец

Мнение от parbaliev »

иди на Мътеница то е по пътя за старосел и е мн хубав язовир миналата година съм ходил 2 пати бях мн доволен 1 път хванах 3-4 шарана по 1,3кг , а 2 път 2-3 по 1,5 кг и един 3 кг ;)
Аватар
mackapa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mackapa »

parbaliev написа:иди на Мътеница то е по пътя за старосел и е мн хубав язовир миналата година съм ходил 2 пати бях мн доволен 1 път хванах 3-4 шарана по 1,3кг , а 2 път 2-3 по 1,5 кг и един 3 кг ;)
Благодаря, Колега?
А какви са условията там? :?
parbaliev
новобранец
новобранец

Мнение от parbaliev »

5 lv taksa za 3 pra4ki
ribata ako iska6 da q vzima6 si q pla6ta6 po 5 lv 6aran i amur, 6 lv bqlata riba
takiva bqh usloviqta minata godina taq ne sam hodil no predpolagam 4e sa sa6tite ina4e qzovira e nagoden ima si besedki , peiki , barbekiu i t.n. no tazi godina ne sam hodil i nz dali e pusnat no predpolagam 4e si raboti :)
Аватар
mackapa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mackapa »

parbaliev написа:5 lv taksa za 3 pra4ki
ribata ako iska6 da q vzima6 si q pla6ta6 po 5 lv 6aran i amur, 6 lv bqlata riba
takiva bqh usloviqta minata godina taq ne sam hodil no predpolagam 4e sa sa6tite ina4e qzovira e nagoden ima si besedki , peiki , barbekiu i t.n. no tazi godina ne sam hodil i nz dali e pusnat no predpolagam 4e si raboti :)
Много благодаря! :)
IvayloA
новобранец
новобранец

Мнение от IvayloA »

Някой да сподели прясно инфо за региона. Сряда или четвъртък ще хвърлям някъде дънните :D ако някой помогне на къде да се засиля ще имам да черпя :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”