Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

"И ЛЕФЕРА ДОЙДЕ!!!"
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на коя фирма са производство...ако можеш прати една снимка на изделията, да ги видя, днес ще разпитам и из Варнаbatmilen написа:В магазина на Славето в Краставицата видях едни нови бомбарди с крилца и дупчици,за шумов ефект.Много ми харесаха имаше плаващи и полу потопяеми...ама като не запомних марката.Струват по 5 лева,страхотни са ще си взема няколко...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Дуруме тази сутрин си взех две бомбарди DART-CASTER на ZEBCO www.zebco-europe.com - 23 гр.+1 плаваща и потъваща, за тези взех и троини вирбели,взех и една MAVER - 30 гр. потъваща,миналата година работих предимно с МАВЕР и съм много доволен.Има и една японска монофилна "месина" DUAL BAND smart www.maver.net и от нея много съм доволен...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
като тези ли са

...или други
разлая кучетата ти, бат,Милене....като се върна след работа и погледна през балкона нататък:

гледам и си мисля колко ли Лефчовци сега гонят рибоците из Варненския залив, а Аз ко' правя тука...? ...и си слагам една гроздова със салатка да ми мине, та мислите ми да отлетят на Юг към Бургаско...сещаш се нали...

...или други
разлая кучетата ти, бат,Милене....като се върна след работа и погледна през балкона нататък:

гледам и си мисля колко ли Лефчовци сега гонят рибоците из Варненския залив, а Аз ко' правя тука...? ...и си слагам една гроздова със салатка да ми мине, та мислите ми да отлетят на Юг към Бургаско...сещаш се нали...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Тези са бомбардите,малко крехки ми се виждат.В събота по обективни причини бях в Поморие на кея за платерина.Излизаше една дребничка рибка- по педя.Като се сетя за великаните от предните седмица ,чак ми се доплака...В неделя пак мъка,няма риба...на чепаре взех първата си граца за сезона,и един килограм хамсия,от оназ голямата-чал куйрук...голям кеф е като се напълни чепарето с блестяци и пърхащи хамсии.А хванах и първото "зарганче" като молко моливче...освободих го от куката и внимателно го пуснах обратно във водата...обнадеждаващо начало...на сезона.Това се случи на Рибарското пристанище,лових малко и на Дървеното...